23948sdkhjf

Spar en hånd

Værktøj

Besseys enhåndstvinge EZS er det ideelle værktøj til alle håndværkere, der vil "spare en hånd". Den fungerer som en holdetang, så man kun behøver at bruge én hånd til arbejde, der normalt kræver to.

Man kan holde og fiksere den nye enhåndstvinge med den ene hånd og samtidig spænde med lige så meget kraft, som man plejer. Man kan for eksempel arbejde over hovedhøjde eller udføre arbejde, der kræver, at man bruger andet værktøj samtidig. Tvingen kan både spænde og sprede, og den har en spændekraft på helt op til 200 kg.

Enhåndstvingen ligger godt i hånden, hvilket gør den nem at spænde. Vil man skifte mellem de to funktioner; spænding og spredning, skal man blot trykke på den tydelige grønne knap, for at løsne kæben, flytte den – og derefter trykke på den røde knap. Det hele kan udføres uden brug af værktøj.

Tvingen er udstyret med nogle solide spændeflader, der ikke vrides, selv når den maksimale spændekraft på 200 kg udnyttes. Samtidig er den nem at løsne igen, også efter brug af maksimal kraft.

EZS tvingen fås i fem størrelser med spændvidder fra 15 til 90 cm og til vejledende udsalgspriser fra kr. 262 til kr. 397. Den kan Kan købes hos førende tømmerhandlere, byggemarkeder og professionelle værktøjsforhandlere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125