23948sdkhjf

Lokalisere og diagnosticere simple problemer

Inspektionskamera

Milwaukees digitale inspektionskamera C12 IC er designet til at hjælpe blikkenslagere, elektrikere og andre professionelle brugere med hurtigt og let, at kunne lokalisere, evaluere og diagnosticere simple problemer.

Med en højtopløslig 60 mm / 2,4" LCD-farveskærm ser man klart og tydelig på steder, hvor man normalt ikke ville opdage fejl og mangler, som i f.eks. rør, afløb og bag vægge. Kameraet er udstyret med et 90 cm aftageligt og vandtæt kabel med et smalt kamerahoved. Med dette kabel kan man kommer til på steder med meget begrænset plads og i huller så små som 18 mm i diameter. Den praktiske digitale zoom op til 200 procent og den digitale reflektionsreducering øger kameraets sigtbarhed. Samtidigt lyser LED-lampen op for inspektion på mørke steder. Betjeningsknapperne er praktisk placeret på det ergonomiske håndtag for komfortabel énhåndsbrug. Strømmen på Milwaukees 12 V batteri bevares længere med den automatiske afbrydningsfunktion og batteriet lades hurtig op på kun 30 minutter. C12 IC leveres inklusiv et 1,5 Ah Lithium-Ion batteri, 30 min. lader og transportkuffert.

Kamera kan anvendes med både 1,5 Ah eller 3,0 Ah Lithium-Ion batteri.

En komplet oversigt over hele Milwaukees 12 volt Lithium-Ion sortiment kan ses på www.milwaukeetool.dk.

Alle Milwaukees maskiner er testet i henhold til et omfattende certificeringsprogram før de forlader fabrikken. Kvaliteten er derfor garanteret "Nothing-But-Heavy-Duty". Hvis værktøjet registreres online på www.milwaukeetool.dk senest 30 dage efter købet tilbyder Milwaukee en ekstra udvidet 3 års garanti gratis. Batterier, ladere og andet tilbehør er ikke omfattet af garantiordningen.

For information om nærmeste Milwaukee forhandler kan firmaets kundeservice kontaktes på tlf. 4356 5555.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11