23948sdkhjf

Miljørigtig varme

METRO THERM er nu igen på banen med et nyt forretningsområde. Efter at have lagt varmepumper til boligopvarmning på hylden i 1984, genoptager de nu deres varmepumpekoncept
Varmepumpen er den nyeste teknologi, baseret på 30 års erfaring, og firmaet var for en del år siden førende indenfor dette felt, men var forud for sin tid, idet alternativ energi ikke var i så høj fokus for 25 år siden.

Alternativ energi er nu helt oppe i tiden, og METRO THERM tager derfor stafetten op, og lancerer et helt nyt højteknologisk produkt af bedste kvalitet.

Lanceringen af varmepumper kommer, efter at firmaet har lanceret et komplet sortiment af solsystemer, som ligeledes har baggrund i virksomhedens kærnekompetencer indenfor beholderteknik. Forbrugeren er derfor garanteret et produkt af høj kvalitet, der har sit udspring i mange års erfaring indenfor produktion af varmtvandsløsninger.

De nye varmepumper kan alt efter behov benyttes i mange forskellige kombinationer med forskellige beholdertyper.

METRO THERM har også på dette felt gjort det enkelt for installatøren og brugeren. Ved bestilling af et komplet METROAIR 8 eller 10 anlæg, får man alt leveret til en enkel og nem montering. Når udedelen er sat op, monteres indedelen (beholderen), og disse forbindes med et netværkskabel, hvorefter systemet virker, og enhederne kommunikerer med hinanden.

Ud over dette er der tilføjet et par ekstra komponenter, der vil sikre optimal og sikker drift via et konstant og godt flow i systemet.

METRO THERM er fast besluttet på at bygge et sortiment op, der indenfor varme og varmtvandsløsninger skal forsyne danskerne med komfort i fremtiden, som gennem de seneste 50 år.jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109