23948sdkhjf

Nyt kompetencecenter inspirerer vvs-branchen

Geberit har netop slået dørene op for et nyt kunde- og kompetencecenter i det nyetablerede hovedsæde i Lystrup, hvor showroom kombineres med kurser og uddannelsesforløb. Formålet er et professionelt forum for viden og sparring inden for vvs-installationer, og interessen er allerede stor i vvs-branchen
Branchens fagfolk var mødt talstærkt op, da den førende producent af installationer til vvs-branchen Geberit den 7. oktober indviede sit nye kunde- og kompetencecenter med en storsti-let åbningsreception.

- Vi er rigtig glade for at se, at så mange personer lagde vejen forbi vores åbningsreception. Det viser, at opkvalificering af viden og kompetencer er vejen frem. Det sætter vi skarpt fokus på i vores kunde- og kompetencecenter ud fra Geberits erfaring og know-how, fortæller Bent Knudsen, der er landechef for Geberit Danmark.

Hovedsædets nye kompetencecenter skal være med til at styrke Geberits position som mar-kedsleder inden for installationssystemer. Samtidig forventer virksomheden at indgå i yderli-gere sparring med aktører inden for forsynings- og afløbssystemer, hvor rådgivning om for eksempel korrosion, sikkerhed og hygiejne i rør er vejen frem.

- Vi er i en branche, der de seneste år har mærket presset fra krisen, men samtidig oplever vi en stor efterspørgsel på den erfaring, som Geberit har bygget op gennem mange år. I samar-bejde med branchens aktører kan vi tilbyde de mest optimale bygningsinstallationer, hvad angår både økonomi og teknik, fortæller Bent Knudsen.

Geberit tilbyder yderligere inspiration og opkvalificering gennem kunde- og kompetence-centrets gratis ét-dagskurser og længere uddannelsesforløb.

Nye produkter med kort varsel

Når der er hentet ny inspiration og viden, er det let at føre idéerne ud i livet. Geberits nye kun-de- og kompetencecenter er nemlig opført i sammenhæng med virksomhedens nye danske hovedsæde, der blandt andet huser nye lagerfaciliteter.

Derfor kan Geberit nu levere fra dag til dag. Det giver større fleksibilitet for grossister og vvs-installatører.

jfr

Fakta om Geberit

Geberit A/S er en del af den schweiziske Geberit-koncern med afdelinger over hele verden.

Koncernen havde i første halvår af 2010 en omsætning på 5,8 mia. danske kroner, hvilket var en stigning på 4,8 procent efter valutajusteringer i forhold til året før.

I samme periode steg medarbejderstaben med 3,7 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093