23948sdkhjf

Softwareforsikring giver stor sikkerhed til virksomhederne

Tryg har de senere år oplevet en stigning i antallet af tyveri- og brandskader på PC’er og it-systemer. Virksomheder, der mister vigtigt software og data risikerer i værste fald store tab på bundlinjen. Derfor tilbyder Tryg nu en softwareforsikring med indbygget online backupløsning
Tryg har årligt et sted mellem 3.000-4.000 erhvervsskader, som involverer skader på pc’er og it-systemer. Det drejer sig f.eks. om brand-, vand- og tyveriskader, hvor it-udstyr, software og data går helt eller delvist tabt. Derfor tilbyder Tryg nu sine erhvervskunder en online backupløsning kaldet Tryg Backup på softwareforsikringen.

- Data er en vigtigere og vigtigere del af virksomhederne, og derfor kan tab eller skade på data være forbundet med meget alvorlige konsekvenser. Tilstrækkelig sikring af virksomhedernes data er blevet meget vigtigt for erhvervsdrivende, og derfor er det også helt naturligt for Tryg at hjælpe virksomhederne med at beskytte data, fortæller Alice Meulengracht, direktør for erhvervs- og industriprodukter i Tryg.

Automatisk backup giver ekstra sikkerhed

Mange virksomheder bliver i forbindelse med en skade klar over, at deres manuelle backup af data ikke fungerer. En undersøgelse foretaget af Boston Computing viser f.eks. at 34 procent af alle virksomheder ikke tester deres backup-tape, mens 77 procent af de, der tester, finder ud af, at deres backup-tape ikke virker. Dette stemmer overens med, at Tryg i 3 ud af 4 tilfælde oplever, at erhvervskunder som mister data pga. en skade, har en backup, der ikke virker.

- Vi kan se, at der hos vores erhvervskunder er et reelt og stort behov for at kunne sikre, at der rent faktisk er foretaget backup af data. Derfor har vi i samarbejde med backup-firmaet Keepit udviklet ’Tryg Backup’ som en integreret del af softwareforsikringen, der sikrer data automatisk, så snart backup-programmet er installeret, fortæller Alice Meulengracht.

Tryg Backup dækker indholdet på både virksomhedens computere og servere, og der er intet loft over, hvor meget data, der må tages backup af.

God pris

Softwareforsikringen inklusiv den nye Tryg Backup tilbydes til en pris, der er lavere end det, det normalt koster at købe en online backupfunktion. Prisen afhænger af antallet af PC’er i virksomheden.

For en typisk mellemstor virksomhed med 15 ansatte er prisen ca. 10.000 kr., mens den for en virksomhed med 3 ansatte er ca. 2.500 kr. årligt.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064