23948sdkhjf

Fakturering via iPhone hitter i byggebranchen

En efterspørgsel fra bl.a. byggebranchen har fået virksomheden e-conomic, der udbyder økonomistyring via nettet til at udvikle verdens første iPhone-applikation, der er fuldt integreret med økonomisystemet
Den danske virksomhed e-conomic leverer online bogføring til 28.000 af landets små og mellemstore virksomheder, og smedevirksomheden CPH Steel i København er en af de håndværksvirksomheder, der allerede bruger iPhone-applikationen i deres daglige arbejde ude hos kunderne.

- Den helt store fordel er, at vi kan udarbejde tilbud på stedet via de faste priser, vi har lagt ind under varegrupperne. Det betyder, at vi ikke først skal måle op og skrive ned og så efterfølgende hjem på kontoret og udarbejde et tilbud. Nu udarbejder vi tilbuddet på stedet sammen med kunden og sender det af sted, forklarer indehaver Morten Rosenberg. Også fakturadelen i iPhone-applikationen er et værktøj CPH Steel bruger flittigt, når eksempelvis en opgave er færdiggjort.

- Når jeg har afsluttet en opgave hos en kunde, så kan jeg sende en faktura af sted med det samme. I samarbejde med kunden udarbejder jeg fakturaen, og når vi er enige om timer og materialer, så får kunden en faktura med det samme. På den måde undgår man også knaster om antal timer og materialer på regningen, siger Morten Rosenberg.

Ifølge Innovation Manager hos e-conomic, Jes Brinch Jensen, har der været stor efterspørgsel efter det at have et intuitivt redskab lige ved hånden, uanset hvor man befinder sig. I forhold til beta-versionen, hvor man ikke kunne trække data ud, så kan man nu med den udvidede applikation redigere kunder, tilføje kunder, lave fakturaer, bogføre – alt hvad der foretages på iPhonen registreres i e-conomic’s system, så når man kommer tilbage til skrivebordet og tænder computeren, er alt opdateret.

- Noget af det helt essentielle med denne applikation er, at hvis du eksempelvis starter din egen virksomhed op, og du er meget på farten og ude hos kunderne, så kan du i princippet nøjes med en iPhone og denne gratis applikation i opstartsfasen. Du kan udarbejde og sende dine fakturaer direkte via applikationen, oprette et tilbud som igangværende faktura og følge med i omsætningen. De mange andre funktioner i e-conomic kan man overlade til revisor og bogholder, forklarer Jes Brinch Jensen.

e-conomic arbejder på at udvikle et projektstyringsmodul, hvor eksempelvis håndværkere kan registrere deres time- og materialeforbrug.jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078