23948sdkhjf

Opbakning til Håndværksrådet

Danske Malermestre bakker fortsat 100 procent op om Håndværksrådets arbejde
Den klare melding fra Danske Malermestre kommer efter, at organisationen for knapt et år siden satte gang i en intern drøftelse om Danske Malermestres erhvervspolitiske ståsted.

- Vores udgangspunkt har hele tiden været, at vi skal varetage vores medlemmers interesse bedst muligt. Nu har vi i længere tid nøje gennemgået de muligheder, der ligger, og vi er fuldstændig overbevidst om, at det fortsat er Håndværksrådet, der er de bedste til at tale de små og mellemstore virksomheders sag, siger Danske Malermestre formand, Glenn Larsen.

Han peger på, at Håndværksrådet i samarbejde med Danske Malermestre hen over sommeren dygtigt har sat sager som social dumping og unfair konkurrence fra østeuropæiske håndværkere, politikernes ringe håndtering af det såkaldte RUT-register samt kommunernes gøren og laden i forbindelse med affaldsgebyrerne højt på den politiske dagsorden.

- Det er sager, som har meget stor betydning for vores medlemmer. Dagligt møder de for eksempel østeuropæere på byggepladserne, som går til en betaling, som er langt under de faktiske priser. Og Håndværksrådet har kørt disse sager frem i medierne og talt vores sag. Den bevågenhed og opbakning har gjort det meget klart, at det er i Håndværksrådet, vores tarv bliver vægtet og taget alvorligt, lyder det fra Glenn Larsen.

Glenn Larsen understreger samtidigt, at Danske Malermestre vil gøre sin indflydelse gældende i Håndværksrådet, så rådets arbejde også i fremtiden vil bære en markant byggepolitisk profil til glæde for de mange små og mellemstore håndværksvirksomheder.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078