23948sdkhjf

Værktøjsmekka i Köln

Fra den 28. februar til 3. marts 2010 finder messen International Hardware Fair sted i Köln. I løbet af de fire dage messen varer, vil de besøgende få mulighed for at se et bredt spektrum af innovative produkter fra hele verden indenfor værktøj og sikkerhedsteknik
Mere end 2.700 udstillere fra 51 lande vil på International Hardware Fair vise deres nyeste produkter, trends og innovative løsninger.

Den store udstillertilslutning viser, at denne messe er international platform for værktøj og sikkerhedsteknik. Mere end 80 procent af udstillerne kommer fra udlandet med det formål, at opsøge nye forretningspartnere og bevare samt udvide deres globale kontakter. Fra Europa er Italien, Storbritannien, Frankrig og Spanien i førertrøjen med flest udstillere. Fra de store kontinenter er det Kina, Taiwan, Indien og USA, der er hovedudstillere.

På messen er det de nyeste tendenser inden for disse fem målgruppeorienterede områder, der vises: "Værktøj", "Industrielt tilbehør", "Fastgørelse & Fittings", "Låse & Fittings" og "Gør-det-selv produkter".

- Fordelen ved disse målgruppeorienterede områder er, at de besøgende hurtigt kan finde og sætte fokus på netop deres specifikke interesseområde. Det betyder, at messen er skræddersyet til at opfylde behovene hos den travle besøgende, siger Oliver P. Kuhrt, Executive Vice President for Koelnmesse GmbH. Han fortsætter:

- Vi har ligeledes droppet udtrykket "Practical World" fra messenavnet, idet vi hermed vil slå fast, at det er en messe udelukkende for fagfolk.

- Efter at have deltaget i paneldiskussioner, rundbordssamtaler, produktpræsentationer og praktiske aktiviteter på messen, vil de besøgende kunne tage masser af know-how med hjem, slutter Oliver P. Kuhrt.

Værktøj

Messens største segment "Værktøj" præsenterer et meget dybt og bredt produktsortiment. Mere end 2.000 virksomheder vil i hal 1 til 3, 4.1, 10.1 og 10.2 vise en bred vifte af værktøj – el og akku – samt tilbehør og hardware.

Se, røre og prøve er det gennemgående tema i dette område. Her har de udstillende fabrikanter lovet, at de besøgende vil få endnu flere "hands-on" oplevelser end tidligere set, hvilket jo tiltrækker mange besøgende.

Desuden har flere udstillere bebudet, at de vil præsentere mange nye innovative værktøjer, som eksempelvis giver brugeren endnu flere fordele, når vedkommende er på arbejde.

Sektoren "Tools Live - Highlights on Stage" i Hall 4,1 tilbyder et spændende mix af værktøjs-relaterede oplysninger og underholdning.

En premiere på messen vil være det særlige show med titlen "Moderne Elværktøj til større produktivitet, sikkerhed og ergonomi". Næsten alle de kendte producenter vil være repræsenteret i hal 10.2. De vil give et overblik over markedets el-værktøj, hvad dette værktøj kan udrette, og hvad innovationer i fremtiden har i vente.

Industrielt tilbehør

Industrielt tilbehør samt udstyr til værksteder vil blive vist af omkring 200 virksomheder i segmentet "Industrielt tilbehør" i hal 4.1 og 4.2.

På området for værksteds- og fabriksudstyr, går tendensen helt klart i retning af optimering af arbejdsprocesserne. Eksempelvis udformes arbejdsstationer i workshops i stigende grad på en sådan måde, at medarbejderen skal have alle de vigtige poster inden for rækkevidde, på alle tidspunkter. Det betyder at unødvendig transport er udeladt. For mange produktionsvirksomheder er emnet for at optimere omkostningsprocessen øverst på deres dagsorden. Computer-assisteret beregning af udgifter til redskaber og materialer, bliver mere og mere populært i små og mellemstore virksomheder, idet det giver mulighed for bedre, mere effektiv kontrol, og samtidig opnå betydelige besparelser.

Fastgørelse og fittings

Nyskabelser inden for fastgørelsesteknologier bliver præsenteret af 150 leverandører i "Fastgørelse & Fittings" i hal 5.2.

Mange producenter vil i området "Fastgørelse og Fittings" præsentere et endnu bredere produktsortiment end tidligere set. Takket være de såkaldte "ledsager produktserier" såsom dyvler, andre fastgørelseselementer og kemiske produkter, vil de besøgende få en god og alsidig produktorientering fra mange af de specialiserede leverandører.

En anden tendens blandt producenterne i dette område går i retning af mindre emballage. På denne måde har leverandørerne, bevidst og konsekvent sat fokus på præsentationen af deres produkter.

Låse & fittings

Produkter fra segmentet "Låse & Fittings" vil blive præsenteret af 100 producenter én etage lavere i hal 5.1.

I dette område vil de besøgende finde mange interessante nyskabelser. Eksempelvis vil der være fokus på nye møbelhængsler med en integreret afdæmpende effekt. Dekorative fittings produkter fremstillet af nye materialer - i nye former og farver - vil også blive vist. Og for første gang på International Hardware Fair i Köln, vil de besøgende kunne se nye udvidelsessystemer inden for funktionelle beslag til skuffer.

Gør-det-selv produkter

Produktsegmenterne vil blive afsluttet af cirka 100 udstillere i området "Gør-det-selv" i hal 5.1, hvor de besøgende kan finde produkter fra trælasthandlere og byggemarkeder.

I fremtiden vil de, der ønsker at gøre deres hjem mere attraktivt i stigende grad købe produkter i bløde pastelfarver. Det er i hvert fald den overbevisning mange af de virksomheder der udstiller i dette segmentet har. Disse nye og varme farver vil blive præsenteret, ikke kun som vægfarver, men også i farve-koordineret produkter såsom afbrydere, stikkontakter og fodpaneler. Selv stiger og affaldsindsamlere vil blive præsenteret i disse farver.

En anden vigtig udvikling er den stigende koncentration af tilbehør til hjemmet som byggemarkeds-sektoren har taget ind - de såkaldte "soft-produktsortimenter", såsom porcelæn og keramiske genstande, der supplerer det traditionelle produktsortiment. Tendensen i "Gør-det-selv sektoren" vender sig nu i stigende grad mod produkter af højere kvalitet. Og flere og flere leverandører, tager denne tendens i betragtning.

Danske udstillere

Disse danske udstillere kan du møde på messen:

Abson A/S

CAS Denmark ApS

Danish Tool Production ApS

Helmuth A. Jensen

Ideen ApS

Millarco International A/S

Millex A/S

Plastform A/S

Ravendo A/S

Renommé

Spekter A/S

Steiner & Co ApS

Sækko Industri A/S

Unimerco Fastening A/S

V. Brøndum A/S

V. Parbst & Søn

Export Promotion Denmark/Generalkonsulatet i Hamburg har arrangeret en fællesstand hvor følgende virksomheder deltager:

Carbide A/S

Carl F. Petersen

Hetra ApS

Jumbo Stillads A/S

Polar Tools

Tillex
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125