23948sdkhjf

Mobil vindues-udstilling

Porta Vinduer har skrottet de dyre udstillingslokaler og har i stedet indrettet mobilt showroom i en lastvogn
I en tid med finanskrise og store problemer inden for byggebranchen gælder det om at tænke anderledes og kreativt for at overleve. Derfor besluttede indehaveren af Porta Vinduer, som har været i gang siden 2006, at prøve et helt nyt koncept. Og det er nu blevet til et mobilt showroom.

- Idéen med lastvognen fik jeg i efteråret 2008. Dernæst gik jeg i gang med at få ombygget en Mercedes Actros, som nu står færdig og er klar til at rulle ud på vejene. Der er indgang via bagdøren, hvor man skal ind ad en hoveddør for at komme ind til selve udstillingen af terrassedøre og vinduer, fortæller indehaver Jan Didriksen og tilføjer:

- Nu kan jeg komme ud til forbrugerne, når det passer dem alle ugens syv dage. Og børnefamilierne skal ikke have besvær med at pakke børnene sammen. For ikke at tale om, hvor kedeligt de fleste børn synes det er, når mor og far skal ud og se på vinduer og døre. Nu kommer vi hjem til familien, når det passer dem, og sammen finder vi de rigtige vinduer eller døre. Vi tager mål med det samme ude på adressen, og kan der efter hurtigt give et tilbud på ønskede vinduer eller døre, siger Jan Didriksen, som kører over hele landet.

Porta Vinduer har specialiseret sig i kunststofvinduer fra en tysk producent. Derudover har firmaet et tæt samarbejde med leverandører af låsesystemer, hængsler, dørfyldninger og ikke mindst glas og profiler. Vinduesrammerne af kunststof kræver ikke, som f.eks. træ-produkter, løbende vedligeholdelse som maling, men beholder den hvide farve uden at blive misfarvet. Alle produkterne kan nu tilbydes i mere end 22 forskellige farver. Og da alt på vinduerne er genanvendeligt, kan de, når de en gang ad åre skal udskiftes, nedbrydes og genbruges i en ny produktion.

- Med i bilen har vi også fået en ny vinduesprofil, som er blevet passivhus-certificeret. Den fås i mange farver og har en samlet u-værdi helt ned til 0,8 – inkl. ramme, hvilket er mere end lavenergivinduer, slutter Jan Didriksen, som efter at have opsagt de dyre lokaler i Næstved har sænket priserne på alle vinduer og døre med 10 procent. jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093