23948sdkhjf

Tømrervirksomheder samler sine specialer i Cawo A/S

De to Haderslev-virksomheder John Carstensen Tømrer- og Snedkerforretning og Eigil Wolf og Søn etablerede med virkning fra 1. januar firmaet Cawo A/S med 25 medarbejdere
Sammenlægningen af de to Haderslev-virksomheder sker ud fra ønsket om at levere de specialløsninger, som kunderne i stigende omfang efterspørger. Samtidig opnås store rationaliseringsgevinster i form af en mere optimal udnyttelse af produktionsfaciliteterne.

Grundlaget for begge tømrer- og snedkerforretninger, er at levere en service, som gør op med myten om upålidelige håndværkervirksomheder.

- Enhver anstændig håndværker erkender og retter de fejl, han begår. Fejl kan desværre ikke undgås, men det er vigtigt, at de udbedres med det samme og uden diskussion. Kvalitet og service er nøgleord for os – ellers havde vi ikke overlevet de mange udfordringer, siger John Carstensen.

John Carstensen etablerede sit tømrer- og snedkerfirma i efteråret 1999, og fik en nærmest flyvende start med mange opgaver forårsaget af decemberorkanen. I dag har firmaet 11 medarbejderne og har blandt andet specialiseret sig i opførelse af lavenergihuse. Ved fusionen følger John Carstensens ejerandel af datterselskab Villa Vision med over i Cawo A/S.

Eigil Wolf og Søn A/S er grundlagt i 1976. Den 1. oktober gennemførtes et generationsskifte, hvor sønnen Lars på 37 år, overtog de resterende 50 procent af virksomheden. Den 1. januar 2010 blev virksomheden så en del af Cawo. Grundlæggeren af virksomheden, Eigil Wolf vil fortsat arbejde på fuld tid i selskabet.

Eigil Wolf og Søn A/S blev i 2007 kåret til en af landets gazelle-virksomheder, en position, som er opnået ved målrettet at satse på opgaver for private og som hus-håndværker for erhvervsvirksomheder. Med til firmaets særkende er, at en del overskuddet fordeles blandt de 16 medarbejdere, som også er på årlige team-buildingskurser. De personaleforhold videreføres i Cawo A/S.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095