23948sdkhjf

Ny pris på vej

Man kan godt bruge farverne funktionelt, tænksomt og nyskabende selvom krisen kradser, mener ledelsen hos Danske Malermestre
Selvom krisen kradser kan man godt være kreativ og bruge farverne på en spændende måde. Sådan siger formanden for Danske Malermestre Glenn Larsen i forbindelse med, at Danske Malermestre nu for fjerde år i træk skal udvælge Danmarks mest kreative malermester.

- Farver kan bruges dekorativt i byggerier, men også funktionelt, tænksomt, opfindsomt og nyskabende, understreger malermestrenes formand.

Sidste år gik Farverprisen til Regionshospitalet Randers og kunstner Michael Mørk, der modtog Farveprisen for udsmykningen af en lang forbindelsesgang mellem hospitalets to afdelinger. I 2008 blev prisen overrakt til boligselskabet Sct. Jørgen og arkitektfirmaet Arkitema for byggeriet af Alpha og Beta Kollegierne i Viborg. Ved sin første uddeling i 2007 gik prisen til Ny Carlsberg Glyptotek i København til indretningsarkitekt Camilla Schutzmann og Lundskolen i Lund ved Horsens sammen med kunstneren Peter Holst Henckel.

- Det er byggerier med spændende, anderledes, nyskabende, nytænkende brug af farver, som vi sætter i høj kurs, siger Glenn Larsen.

Formanden for Danske Malermestre lægger vægt på, at farverne skal være brugt seriøst og med høj kvalitet.

Fristen for at ansøge om prisen, som er muliggjort af Kirsten og Freddy Johansens Fond, er den 22. januar. Prisen uddeles i foråret og er på max. 150.000 kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093