23948sdkhjf

Professionelle støvsugere til byggebranchen

Erenfred Pedersen A/S er netop blevet importør af Dustcontrol, der er kendt verden over for at producere støvsugere med et meget højt filtreringsniveau.

Dustcontrol - der har mere end 35 års erfaring - kan i dag tilbyde en komplet løsning til alle støvproblemer. Udover effektive tør- og vådstøvsugere i alle størrelser producerer virksomheden også markedets mest effektive luftrensere og sugekåber til næsten alle håndmaskiner.

Dustcontrol er i dag en international virksomhed, der hjælper firmaer over hele verden med tilpassede løsninger til et bedre arbejdsmiljø uden støv.

Byggebranchen og udlejningsfirmaer har brug for pålidelige maskiner, da rengøringen gerne skal foregå så smidigt som muligt. Virksomhedens maskiner er derfor opbygget af kvalitetsprodukter, motor, filtre, slanger og poser af bedste kvalitet for at undgå driftstop.

Dustcontrol’s maskiner er udstyret med finfiltre og mikrofiltre, som filtrerer afblæsningsluften med hele 99,995 procent. De effektive filtre har desuden lang levetid, hvilket giver lave filteromkostninger.

EP har i dag et stort lager af virksomhedens program i alle 3 afdelinger og kommer naturligvis gerne ud på byggepladsen for at demonstrere produkterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093