23948sdkhjf

Træpanel med laserende hvidtonet titanvoks

Med Siljan TitanVoks er der sket et afgørende gennembrud indenfor overfladebehandling af træpaneler.

Titan er markedets mest kendte og absolut bedste naturlige hvide farvestof. Titan har i mange år været brugt til at give træ optimal beskyttelse mod lysets gulnende effekt.

Hos Siljan er man nu nået et skridt videre og har kombineret titan med en vandbaseret silkevoks. Silkevoks har blandt andet den egenskab, at det er muligt at fordele farvepigmenterne fuldstændig jævnt, når de tilsættes. Et træpanel overfladebehandlet med Siljan TitanVoks adskiller sig således fra andre træpaneler ved at have en helt ensartet lys overflade og et "indbygget" UV-filter til beskyttelse mod solens gulnende stråler.

Siljan Træpanel Elegance i BrightLife-serien leveres 100 procent færdigbehandlet med en laserende, hvidtonet TitanVoks. Denne behandling lader træets naturlige årestruktur træde elegant og diskret frem med et smukt spil mellem vedlag og kernetræ og gør, at træets naturlige patinering over årene sker langsomt, ensartet og yndefuldt. TitanVoksen giver desuden en rengøringsvenlig, antistatisk overflade med mange indeklimamæssige fordele.

Siljan Træpanel Elegance fås i flere forskellige træsorter, dimensioner, profiler og overflader. Med valget mellem forskellige bredder og profiler er der rig mulighed for, at skabe et spændende og tydeligt bræddeforløb, som kan suppleres med muligheden for både det rustikke og det elegante med en grovpudset eller en finpudset overflade.

Siljan Træpaneler er Svanemærkede og produceret på basis af FSC-certificerede råvarer.

Træpanelerne fra Siljan importeres til Danmark af firmaet In-Wood A/S, og de sælges gennem førende byggemarkeder og tømmerhandlere over hele landet. Her kan du også hente den nye brochure på Siljan Træpaneler, eller den kan bestilles hos In-Wood på tlf. 4586 3800, der også oplyser nærmeste forhandler.

In-Wood A/S

Stand nr. A-2440
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094