23948sdkhjf

Snedkergården trodser dårlige tider

Firmaet Snedkergården i Brørup trodser al snak om finanskrise og går den modsatte vej
Firmaet Snedkergården ekspanderer, og medarbejderstaben er på kort tid udvidet fra 14 til 25 ansatte på lønningslisten.

Travlheden har også betydet, at Snedkergården har udvidet maskinparken med endnu en teleskoplæsser, en JCB 540-170, som har en rækkevidde på 17 meter. Det er distriktschef Carsten Jacobsen, Nicolaisen & Larsen A/S, som har solgt maskinen til Snedkergården. Firmaet rådede i forvejen over en JCB 530-120, som ved flittig brug har kørt mange timer i de forløbne år.

- Pris og kvalitet hænger jo sammen. Vi har været yderst tilfredse med den første JCB teleskoplæsser, vi købte for en del år siden. Den service og troværdighed, vi har mødt hos Nicolaisen & Larsen A/S, bevirkede, at vi igen valgte en teleskoplæsser af dette mærke, siger Britta Knudsen.

Sønnen hjem

Snedkergården, som ejes af ægteparret Britta og Frede H. Knudsen, har som firma eksisteret i 40 år. Firmaet udfører traditionelt tømrer- og snedkerarbejde, rådgiver om om- og tilbygninger ved parcel- og sommerhuse samt erhvervs- og landbrugsbyggeri. På værkstedet udføres mange specialopgaver såsom renovering af vinduer og døre i fredede ejendomme, reparation af stole og borde, indretning af varebiler og udarbejdelse af formudstyr til elementfabrikker – kort sagt alt, hvad man ikke lige kan købe som standard og som kun kan lykkes med en meget dygtig medarbejderstab.

Efter de mange år i branchen ønsker Britta og Frede Knudsen nu at nyde deres otium. Derfor er sønnen Peter gået ind i firmaet, og sammen er de i gang med et generationsskifte.sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093