23948sdkhjf

Økonomiske biler er in

Krisen har sat sine spor i malerbranchens bil-indkøb. Økonomien ventes også at spille en væsentlig rolle i 2010
Det er malermesterens økonomi, som har bestemt, hvilken bil han har købt til sine svende i året, der er gået, hvis han da overhovedet har købt en ny bil. Det fortæller bilteknisk redaktør Søren W. Rasmussen fra FDMs blad, Motor. Han lægger dermed ikke skjul på, at krisen har sat sine spor i malerbranchens bil-indkøb.

- Mens luksus og komfort også havde betydning i de gode tider, så er det økonomien og spørgsmålet om, hvad bilen rummer, og hvor let den er at læsse, som har haft betydning i de seneste år, oplyser Søren W. Rasmussen. Han forventer, at økonomien også vil spille en væsentlig rolle i 2010.

- Alfa og omega for malermesteren er, hvad den månedlige ydelse for servicebilen bliver for bilen uanset, om den er købt eller leaset, fortæller Søren W. Rasmussen.

FDMs biltekniske redaktør beklager, at det ikke i højere grad er sikkerheden, miljøpåvirkningen og arbejdsmiljøet, som betyder noget.

- Det er faktisk lidt kortsynet ikke at tænke på sikkerhed, miljøpåvirkning og arbejdsmiljø. Samtidig er det langt hen ad vejen udstyr, som mange biler har, men hvor det bare handler om at få valgt den rigtige bil.

Og faktisk er det sådan, at hvis du vælger en bil, der er god for miljøet, så er den automatisk også god for pengepungen, forklarer Søren W. Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078