23948sdkhjf

Travlhed hos nystartet panelproducent

Unipanels startede op i 2008 i en byggebranche, som i den grad var i knæ. På trods heraf har virksomheden siden starten oplevet en utrolig interesse for dens unikke vinduespaneler
- Vi har fået en bedre start end forventet – set i lyset af den generelle afmatning og krise i byggeriet. Det har betydet ordrer og spændende kunder over hele landet. Så vi kan glæde os over at trods krise er vi kommet godt i gang, fortæller salgschef i den unge virksomhed Unipanels, Martin Thuesen.

Virksomheden startede sidste år produktionen af vinduespaneler til en skrantende byggebranche, og den har fået rigtig godt fat i markedet.

Unikke vinduespaneler

- Succesen skyldes vores unikke vinduespaneler, som er patenteret, og som vi ved, kan gøre en forskel i byggeriet. Dels er de meget høj kvalitet, dels er de nemme og enkle at samle og montere, de er prisbillige og så er der ingen vedligeholdelse eller efterbehandling, når panelerne er monteret. Man sparer simpelthen malerarbejdet. Disse faktorer har betydet, at vi hurtigt har kunnet trænge igennem i et ellers trægt marked, fortæller Martin Thuesen, der i øvrigt nævner at vinduespanelerne i øjeblikket produceres i MDF og i PVC, men at der på sigt kommer nye spændende materialer ind i billedet.

Det bekræftes af projektleder Henrik Johansen fra NCC Construktion Danmark, som er entreprenør på en større facaderenovering af 25 boligblokke i Ishøj, for det sociale Boligselskab af 29. januar 1946. Til denne renovering skal Unipanels levere ca. 2.300 vinduespaneler og vinduesplader.

- Vi valgte Unipanels som leverandør af vinduespaneler og vinduesplader, da Unipanels er en fleksibel leverandør, som samtidig har kunnet levere de specielle løsninger med sammensatte vinduer og døre, som er i projektet. Den foliebelagte overflade på vinduespanelerne har en meget høj finish som bygherren er begejstret for, og som har en lang holdbarhed, fortæller Henrik Johansen.

En anden større kunde er Boligselskabet Sct. Jørgen i Holstebro, som er i fuld gang med at renovere tag og facader på 5 boligblokke. Her skal Unipanels levere 1350 PVC lysninger og vinduesplader.

Her fortæller Tømrermester Bjarne Toft, at Unipanels blev valgt som leverandør af vinduespaneler, da deres patenterede samlemetode af paneler og klik system til montering af gerigter på panelerne, vil være en besparelse i forbindelse med monteringen. Pga. af de meget dybe paneler, måtte der udvikles en ny samlemetode af panelerne. Dette skete i samråd med de ansatte hos Bjarne Toft.

Og så har Unipanels også en god logistik, og er meget fleksibel ved leveringer, fortæller Bjarne Toft.

Unipanels er ejet af direktør Finn Madsen, Helle Madsen, som styrer økonomien, Martin Thuesen, som er salgschef og Viggo Lund som sidder på indkøbssiden. Unipanels ligger i Nees ved Vemb - men virksomheden har hele Danmark som naturligt markedsområde.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094