23948sdkhjf

Kvalitet til lave priser

Hård konkurrence om rengøringsopgaver giver store udfordringer
Det stinker godt og grundigt af katte-ekskrementer, da Bjarne Eriksen og hans medarbejdere tager fat. Hele huset på tre etager plus kælder er en kæmpe lopperedde med affald, skidt og lugt.

- Jeg havde egentlig bare troet, at vi skulle rengøre huset før maling, men det her er heldigvis lidt ud over det sædvanlige, siger Bjarne Eriksen.

Hans rengøringsfirma ligger i den nyere del af Fredericia og har domicil på Luthersvej 27 C. I dag er han rykket ind bag voldene i det gamle Fredericia, hvor et af de gamle byhuse har været beboet af en familie, som havde svært ved at få hverdagen til at hænge sammen.

- Der bliver stadig flere og flere lejligheder, hvor der er brug for lugtskaderengøring, siger Bjarne Eriksen. Han ønsker at hans virksomhed skal fremstå som et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, uanset hvilken opgave han og hans folk skal løse.

- Derfor forsøger vi på at levere kvalitetsrengøring til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringsfrist. Det er vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamation og at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af alle opgaver, fortæller han.

For at sikre sin fortsatte eksistens i en hård branche er det Bjarne Eriksens mål at følge med udviklingen og være med helt fremme med nye tiltag. Det gælder indenfor hovedrengøring, nyrengøring, om og tilbygning, hjemmeservice, skadeservice og erhvervsrengøring.

- Derfor betyder det meget for os, når kunderne ringer til os med gode råd, siger direktøren fra Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094