23948sdkhjf

En smal sag af en vinkelsliber

Den kompakte vinkelsliber GWS 7 Professional fra Bosch‘ professionelle ’blå serie’ har den mindste diameter i sin klasse med et taljemål på blot 17,6 cm og den vejer blot 1,9 kilo. Taljen og vægten giver et godt ergonomisk greb og samtidig er maskinens balance justeret, så man ikke skal yde så megen modvægt, som man typisk gør med andre vinkelslibere.

Også gearhovedet er slankt, så man nemt kan arbejde med vinkelslibere på steder, hvor pladsen er trang eller svært tilgængelig. Alt sammen er det med til at gøre vinkelsliberen behagelig at skære, slibe eller polere med – selv i mange timer.

GWS 7 Professional har fået spændt sikkerhedsskærmen fast med en ny teknik, så skærmen ikke kan rykke sig ved en eventuel ulykke og derfor altid vil beskytte brugeren maksimalt. Desuden sikrer den specielle kontakt, at vinkelsliberen ikke starter ved et uheld.

Motoren er også godt beskyttet mod overophedning ved hjælp af et særligt luftindtag, der samtidig giver maskinen en længere levetid.

Den nye vinkelsliber GWS 7 Professional fås hos førende forhandlere af professionelt værktøj landet over.

GWS 7 Professional er et af de værktøjer, som medlemmerne af Bosch ProTeam 2009 kan teste. Bosch inviterer derfor håndværkere fra forskellige brancher til at teste det nyeste værktøj, og hvis man bliver udvalgt til at være med og udfylder et spørgeskema efter testningen, kan man beholde maskinen efter testen. Man kan ansøge til Bosch ProTeam 2009 på www.bosch-pro-team.com.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14