23948sdkhjf

Lim- og fugemasse til mange anvendelser

Klæbning bliver i stigende omfang anvendt til sammenføjning af metaller, glas og kunststoffer. Da spændingerne i sammenføjningen bliver fordelt over en større flade, bliver den enkelte komponent mindre belastet og kontakt korrosion forhindres. Samtidigt ser det bedre ud, da der ingen borehuller er i montagefladerne. Moderne MSP-klæbeteknologi anvendes overalt. Uanset om det drejer sig om glas i balkoner, el-skabe, tog, person- og lastbiler eller fly. Overalt i industri og håndværk, og specielt indenfor for lette konstruktioner, vinder klæbeteknikken terræn som erstatning for, eller supplement til, svejsning og boltning.

Praktiske erfaringer har vist, at en sikker sammenføjning med klæbeteknik er mulig med den letflydende GETO MSP 152 fra TITGEMEYER. GETO MSP 152 er en én-komponent elastisk lim baseret på MS-Polymer-basis, og den hærder ved hjælp af fugtigheden i luften. Den er helt fri for opløsningsmidler og isocyanater og lugtfri, og den har en excellent hæftning på mange materialer som for eksempel metaller og kunststoffer. GETO MSP muliggør limning på mange overflader uden primer, og det er muligt at lakere samlingerne "våd i våd". GETO MSP laver ingen blærer, skrumper ikke, er ældnings- og UV stabil og elastisk fra -40 til +120 grader C.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til TITGEMEYER Skandinavien A/S, der træffes på tlf. 4360 0966 eller læs mere på www.titgemeyer.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.237