23948sdkhjf

Navne - januar 2010

REALDANIA: Realdania har holdt repræsentantskabsmøde, og her blev cand. arch. Per Feldthaus indvalgt i Realdanias bestyrelse.

Per Feldthaus er CEO og partner i eco:laborate.

TS-GRUPPEN: Mick Clausen er tiltrådt som direktør for det branchebaserede netværk af el-installatører; TS-gruppen.

Med tiltrædelsen varsler den nye direktør mere profilering, nye initiativer for kunderne, hvor fokus nu rettes mod alternativ energi og miljørigtige løsninger indenfor alle former for boliger, kontorer, virksomheder, landbrug og industri.

DANTHERM A/S: Dantherm A/S har udnævnt Torben Duer (46), til ny adm. direktør og koncernchef for Dantherm-koncernen.

Han afløser Poul Arne Jensen, der fratræder som led i et planlagt generationsskifte. Indtil udløbet af sin kontrakt vil Poul Arne Jensen stå til rådighed for selskabet for at sikre en effektiv overgang og for at løse udvalgte opgaver.

Torben Duer, der er cand.oecon., har siden 2001 været adm. direktør for Dantherm Filtration gruppen (tidligere DISA Air), der blev en del af Dantherm koncernen med indgangen til 2005.

Samtidig er økonomidirektør Mikael Tange Andersen (39), indtrådt i direktionen for Dantherm A/S. Mikael Tange Andersen, der er cand.merc., har siden 1. september været ansvarlig for koncernens økonomifunktion.

ARKITEKTFIRMAET C.F. MØLLER: Arkitekt maa Mette Nymann Nielsen er udnævnt til miljødesignchef i Arkitektfirmaet C.F.Møller.

TEKNIQ: Christian Jarby (57), er tiltrådt som teknisk chef i Tekniq, hvor han får ansvaret for politisk interessevaretagelse og medlemsservice på det tekniske område.

Christian Jarby kommer fra en stilling som kundechef i Elsparefonden. Han er oprindeligt uddannet maskiningeniør (DTU) med energi som speciale, og han arbejdede fra 1975 og fem år frem for Atlas, hvor han blandt andet projekterede industrielle køleanlæg og sluttede i selskabets udviklingsafdeling.

Fra 1981 til 1994 var han ansat i Nesa, først som udviklingsingeniør og siden som primus motor for de første energirådgivningsaktiviteter.

I 1994 kom han til det daværende Elektricitetsrådet som direktør, og han var dermed en hovedarkitekt bag dannelsen af Sikkerhedsstyrelsen. Christian Jarby blev i 2004 ansat som kundechef i Elsparefonden, og dermed vendte han tilbage til temaet energibesparelser i sit professionelle virke.

Christian Jarby afløser som teknisk chef Søren Rise, der fortsætter som chefkonsulent i Tekniq.

ARKITEKTFIRMAET C.F. MØLLER: Arkitektfirmaet C. F. Møller styrker nu sin sundhedsplanlægningsafdeling med ansættelsen af fire nye medarbejdere.

Det er Kim Moesgaard Iburg, der er ansat som chefkonsulent, og som er uddannet cand. polit. og Ph.D. i sundhedsvidenskab med fokus på outcome-måling til brug for sundhedsøkonomiske evalueringer. Kim Moesgaard Iburg kommer fra en stilling som specialkonsulent i Region Hovedstadens hospitals- og psykiatriplanlægning.

Desuden er det Thomas Pryssing, der er ansat som konsulent, og som er uddannet både sygeplejerske og cand.scient.pol. Thomas Pryssing kommer fra en stilling som fuldmægtig i Region Nordjylland.

Endvidere er det Olaf Grundtvig Barfoed, der er ansat som chefkonsulent, og som er uddannet cand.scient.pol. Han kommer fra et job som vicekontorchef i Sundhedsstyrelsen.

Endelig er det Lars Hyldgaard Olesen, der er ansat som konsulent, og som har en uddannelse som cand.mag. i samfundsfag og erhvervsøkonomi. Han kommer fra en stilling som fuldmægtig ved afdelingen for kvalitet og sundhedsdata i sundhedsstaben i Region Midtjylland.

EDVARD NIELSEN & PARTNERE: Advokatfirmaet Edvard Nielsen & Partnere har ansat Advokat Mikael Kenno Fogde, der har speciale indenfor byggeri.

Kontoret besidder hermed en specialistgruppe inden for byggeri og anlæg bestående af fire advokater, nemlig Ole Bernt Hasling, Emil Baumann Geist, Kirstine Rechnagel og Mikael Kenno Fogde.

Mikael

Kenno Fogde

AAGE CHRISTENSEN A/S, INGENIØR- & HANDELSVIRKSOMHED: Aage Christensen A/S, Ingeniør- & handelsvirksomhed, har udnævnt cand.jur. MBA, Aristide Debié til ny adm. direktør.

Tidligere adm. direktør, ingeniør Ulrik de Neergaard, der har ledet firmaet gennem 16 år, fratræder sin stilling, men fortsætter sit arbejde i firmaets ingeniørafdeling, ligesom han fortsætter som medlem af bestyrelsen.

INGENIØRHØJSKOLEN: Bestyrelsen for Ingeniørhøjskolen i København har ansat Conni Simonsen som rektor for Ingeniørhøjskolen i København. Conni Simonsen tiltræder den 1. april 2010 og afløser Flemming Krogh på posten som rektor. Conni Simonsen kommer fra en stilling som Vice President i Grundfos Management, hvor hun har været de seneste syv år. Conni Simonsen har tidligere arbejdet 15 år i Ericsson i Danmark, senest som adm. direktør. Conni Simonsen 53 år og uddannet civilingeniør inden for svagstrøm fra DTU.

Conni Simonsen har stor indsigt i de spændende udfordringer, som Ingeniørhøjskolen i København står over for, såvel nationalt som globalt. Hun har siddet i Akkrediteringsrådet og har derigennem stor viden om kvalitet i uddannelserne. Conni Simonsen har derudover sæde i vækstfonden og er endelig i år blevet udpeget til Højteknologifondens bestyrelse.

NIRAS: Mogens Møller (49), teknikumingeniør, HD i afsætning og HD i organisation, er tiltrådt som regionsdirektør for Niras’ afdeling i Århus.

Mogens Møller kom til Niras i 1993 og har som en del af ledelsen medvirket til at udvikle firmaets bygge- og anlægsaktiviteter. I sin nye stilling som regionsdirektør får Mogens Møller ansvar for at videreudvikle Niras’ bygherrerådgivning og øvrige bygningsorienterede ydelser vest for Storebælt.

FIH ERHVERVSBANK: Erhvervskundechef i FIH Erhvervsbank Herning, Thomas Amstrup, er udnævnt til regionsdirektør i FIH Århus. Han afløser Mogens Høj, der tiltræder som regionsdirektør i FIH Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094