23948sdkhjf

Subaru overlegen i Tyskland

I den store årlige undersøgelse blandt tyske bilejeres tilfredshed med deres bilvalg foretaget af ADAC, tysklands svar på FDM, befæster det japanske mærke Subaru sin position som absolut bedste bilmærke
I ADACs liste skal man langt ned for at finde de af danske motorjournalisters foretrukne tyske mærker. Således er Porsche bedste tyske mærke med en 8. plads, mens BMW og Audi er nummer 15 & 16 og selveste Volkswagen er nede på en 28. plads.

I langt de fleste biltests i det danske mediebillede, bliver de tyske bilmærker rost til skyerne og henviser konkurrenterne til de efterfølgende pladser når de sammenlignes. Anderledes ser det til gengæld ud når man spørger de mennesker der rent faktisk køber bilerne, ejer dem og kører i dem dagligt over længere perioder. I den sidste dugfriske undersøgelse fra tyske ADAC, er trenden lige modsat den skrevne presse. De bedste biler kommer generelt fra Japan. I Top 10 er 6 mærker japanske, og allerøverst finder man Subaru, nu for 4. gang i træk.

Noget kunne tyde på at den Japanske fabrik har fundet opskriften på hvad der gør bilejere glade for deres biler, for også i Sverige har de – generobret førstepladsen for ejerglæde (iht. Autoindex 2009). En af de helt store faktorer er helt sikkert at driftsikkerheden for en Subaru er blandt de bedste i verden, og man er da naturligt tilfreds med sin bil, når den aldrig eller sjældent fejler noget.

I weekenden den 7-8. november kunne danskerne selv mærke efter, da den helt nye Subaru Outback havde Danmarkspremiere. Outback er fjerde generation i klassen af såkaldte crossovers, - en klasse som flere af de øvrige bilfabrikanter siden har kastet sig over. Bilen er allerede introduceret på den anden side af Atlanten i USA og blev kort efter udnævnt til SUV of the Year af magasinet Motor Trend, for sine fine egenskaber uanset hvilket vejr eller hvilke veje den bliver udsat for.jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094