23948sdkhjf

Udstillingsvindue i XL-BYG

XL-BYG inviterer nu håndværkerne til at bruge XL-BYG forretningen som udstillingsvindue for deres kunder
Når XL-BYG i en række kampagner resten af året sætter fokus på gulve sker det under kædens eget mærke Skagen-gulvet. I den forbindelse inviteres kædens professionelle kunder til at bruge forretningen som udstillingsvindue overfor de private kunder, håndværkerne handler med.

Det gode samarbejde

Samarbejdet med de professionelle håndværkere er omdrejningspunktet for dagligdagen i XL-BYG PROFFCENTER. Derfor er det også naturligt, at kæden nu inviterer håndværkerne til at bruge XL-BYG forretningen som udstillingsvindue for deres kunder. Når håndværkeren skal hjælpe og vejlede den private kunde bedst muligt, er det en fordel, at han kan vise sine kunder fysiske eksempler på de forskellige fliser og trægulve. Hos XL-BYG er sortimentet bredt, funktionelt og i et moderne design, afstemt efter danskernes smag og tidens trends.

Marketingchef i XL-BYG, Alice Monberg fortæller;

- Som opfølgning på vores succesfulde Skagen trægulv, har vi videreudviklet og udvidet gulvsortimentet, så det nu omfatter en række kvalitetsgulve og italienske fliser, samlet under vores eget mærke, Skagen. I udstillingen i forretningen vises et spændende udvalg af fliser og gulve i forskellige farver, størrelser, mønstre og slidstyrker. Budskabet til håndværkerne er derfor enkelt; Tag dine kunder med ned i XL-BYG således de kan se det store udvalg af gulve og foretage det rigtige valg.

Alice Monberg afslutter:

- Vi vil meget gerne være med til at gøre håndværkernes hverdag nemmere. Ved at invitere dem til at bruge vores forretninger som udstillingsvindue overfor deres kunder, håber vi udover at sætte fokus på vores nye mærke, ligeledes at skabe en positiv synergi mellem kædens forskellige kundegrupper.

Skagen - Gulve til ethvert behov

Skagen er et stort udvalg af kvalitetsgulve og italienske fliser, som du kun finder hos XL-BYG. Sortimentet af Skagen-gulve er nøje valgt med henblik på at skabe et udvalg af gulve i klassisk og moderne design, der passer til ethvert hjem. Der er gulve i alle typer og slidstyrker, men udgangspunktet er, at alle gulve er fremstillet af de bedste materialer til en fornuftig pris.

Få meget mere information om Skagen på www.skagen-gulvet.dk eller på www.xl-byg.dk. Her finder du desuden nærmeste forhandler.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125