23948sdkhjf

Klimaforebyggelse betaler sig på forsikringen

Codan Forsikring tilbyder som de første i Danmark, både nye og eksisterende kunder 15 pct. rabat på husforsikringen, hvis de installerer en højvandslukker
Codan Forsikring har om nogen oplevet, hvilke konsekvenser manglende klimaforebyggelse har haft for de danske boligejere. Alene efter sidste sommers skybrud over København d. 2. juli behandlede Codan mere end 6.500 vejrrelaterede skader af hus og hjem.

Skader, der muligvis kunne være undgået, hvis boligen havde været klimasikret.

- Som forsikringsselskab har vi klimaforandringerne tæt inde på livet hver dag. Og i de senere år har vi oplevet en markant stigning i vejrrelaterede skader hos vores kunder. Det går først og fremmest ud over de kunder, der eksempelvis mister personlige værdigenstande, når kælderen bliver oversvømmet. Men det går også ud over vores forretning, fortæller Jesper Franch, produktdirektør i Codan og fortsætter:

- Klimatilpasning og forebyggelse står derfor højt på vores agenda. Og udover iværksættelsen af en række initiativer, der oplyser og rådgiver danske husejere om klimaforebyggelse, sætter vi nu handling bag ordene og tilbyder både eksisterende og nye kunder 15 pct. rabat på deres husforsikring, hvis de installerer en højvandslukker.

En højvandslukker forhindrer kloakvand i at løbe baglæns i kloakken og oversvømme husets kælder, når det regner kraftigt. Højvandslukkeren er dermed en dobbelt sikring og en af de sikreste løsninger mod oversvømmelse af kælderrum.

Billigere præmie er en overvejelse værd

- Vi ved fra en landsdækkende undersøgelse foretaget tidligere på året, at rigtig mange danske boligejere angiver, at en billigere forsikringspræmie er et parameter, der vil få dem til at overveje klimaforebyggelse.

Derfor er vi også glade for, at vi som det første forsikringsselskab herhjemme kan tilbyde danskerne en løsning, hvor de kan sikre hjemmet mod vejrrelaterede skader, og de gener det medfører, og samtidig få 15 pct. rabat på husforsikringen, fremhæver Jesper Franch.

Om tilbuddet

Har man allerede en husforsikring hos Codan, eller er man ny kunde og ønsker en husforsikring hos Codan, får man fremover mulighed for at få 15 pct. rabat på forsikringen, hvis man installerer en ACO højvandslukker med tilhørende serviceabonnement.

Hvis man allerede har en godkendt højvandslukker installeret, er man også berettiget til rabatten, hvis man tegner et serviceabonnement hos ACO. Det tyske firma ACO er en af verdens førende producenter af højvandslukkere. Udover rabatten på forsikringen får man også op til 12 pct. rabat på den samlede installation af en højvandslukker.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093