23948sdkhjf

Nem renovering med nyt modul til håndvask

Geberit udvider nu serien Monolith, så badeværelset kan fornyes med et minimum af rod og arbejde
For boligejerne kan det virke besværligt og tidskrævende, når toilet og håndvask skal skiftes ud. Væggene skal måske åbnes, og det medfører efterfølgende reparationer af huller og knækkede fliser. Monolith tilbyder imidlertid en unik løsning, hvor et glasmodul sættes på væggen og tilsluttes eksisterende afløb. Dermed kan boligejeren hurtigt og nemt få renoveret badeværelset.

Nyheden til håndvasken spiller sammen med Geberits eksisterende modul til toilettet. Dermed kan badeværelset nu få den samme stil hele vejen igennem. Monolith har et enkelt design, der skaber et strømlinet udtryk, og serien har samtidig en optimal funktionalitet og kvalitet.

Hurtig og nem installation

Monolith til håndvask består af en glasfront og sider i aluminium. Modulet sættes uden på væggen uden større byggemæssige indgreb og skjuler dermed både vandlås og gamle huller i væggen. Da Monolith samtidig kan tilkobles eksisterende afløbs- og vandtilslutninger, kan rammen installeres i én omgang uden involvering af andre håndværkere end VVS-installatøren.

Monolith passer til en lang række vaske og armaturer og er oplagt til renoveringer, hvor boligejeren ønsker en let og gennemgående fornyelse af badeværelset.

Stilrent design med skjulte funktioner

Ud over at være nem at installere har nyheden en række skjulte og praktiske funktioner. For eksempel rummer den et skab, der åbnes med et let tryk på siden. Her skjules familiens badeartikler, mens enkle holdere giver et sted at hænge håndklæderne, når de ikke er i brug.

Monoliths design er enkelt og stilrent. Modulet danner en luksuriøs baggrund for både toilet og håndvask og skaber dermed et markant nyt look i badeværelset. Med valget mellem glasfronter i hvid, sort og umbra kan husets ejere desuden sætte deres eget præg på rummets udtryk.

Samspillet mellem den optimale funktionalitet og det stilrene design har sikret Monolith både den prestigefyldte IF designpris og reddot design award.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172