23948sdkhjf

Rengøringsfirmaer slår kostene sammen

Med opkøbet af Top Rengøring opfylder Alliance+ ønsket om en markant markedsposition i det vækststærke Trekantsområde
Det Polaris-ejede ALLIANCE+ tager et skridt videre mod opfyldelsen af strategien om fortsat vækst i Danmark. ALLIANCE+ har i forvejen et kontor i Trekantsområdet og med købet af Top Rengøring i Vejle sættes der fart på realiseringen af visionen om at øge tilstedeværelsen i Jylland.

ALLIANCE+ er den eneste af de store aktører på det danske marked, der udelukkende specialiserer sig i at levere professionelle rengøringsløsninger til offentlige og private virksomheder.

- Top Rengøring er virkelig en markant rengøringsudbyder i Trekantsområdet. Stærkt bygget op over bare 16 år af Dorthe og Johnny Kristiansen. Fokus hos Top Rengøring har ligesom for Alliance+ altid været på den gode kvalitet frem for udelukkende på den lave pris, og det har ført til såvel stærke kunderelationer som attraktive arbejdspladser, siger Henrik Nordenlund, Adm. direktør for ALLIANCE+.

- Indenfor det sidste ¾ år har Alliance+ udover Top Rengøring i Danmark købt såvel LB Rengøring i Hedensted samt Bidstrup Jensen i Odense. Vi har dermed virkelig bygget et stærkt fundament til yderligere vækst i Trekantsområdet og på Fyn. Vi vil fortsætte med opkøb i andre interessante geografiske områder i Danmark, siger Henrik Nordenlund.

- Salget af Top Rengøring til Alliance+ har været en meget stor beslutning for os. Det har været 16 sjove, lærerige, udfordrende og hårde år, som vi altid vil tænke tilbage på med positive tanker. Så det er med blandede følelser, vi sælger Top Rengøring. Tidspunktet er dog det helt rigtige for os, da vi gennem en periode har haft et ønske om nye udfordringer erhvervsmæssigt, og vi begge gerne vil have mere tid til familien.

I 1996 startede vi Top Rengøring helt fra bunden, og vi har haft enorm succes. Vi mener dog, at vores mål er nået, og vi overlader nu en sund virksomhed med en stor og god kundekreds og gode og engagerede medarbejdere til Alliance+. Alliance+ har for os altid været en respekteret konkurrent med værdier, der ligger tæt op ad Top Rengørings, og vi ser frem til, at vores medarbejdere hos Alliance+ får langt bedre fremtids- og udviklingsmuligheder i den nye organisation. Vi glæder os til at følge Alliance+’s succes fra sidelinjen.

Med købet af Top Rengøring har ALLIANCE+ en årlig omsætning på næsten 900 mio. DKK og overtager 300 medarbejdere i Trekantsområdet. Hermed konsoliderer ALLIANCE+ sig som en stor og stærk spiller i Trekantsområdet.

ALLIANCE+ beskæftiger efter købet knap 3.700 medarbejdere og har en god position i Danmark med kontorer i Glostrup, Århus, Kalundborg, Ålborg, Hedensted, Odense og Vejle, samt en landsdækkende organisation i Sverige.

Det er mellem parterne aftalt ikke at oplyse købsprisen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109