23948sdkhjf

Land Rover Coffee

Land Rover er det første bilmærke, som har sin helt egen kaffe
Når man siger Land Rover tænker man ofte på eventyr og oplevelser uanset om det er safari i Afrika eller det at køre steder hvor alle andre har givet op. Land Rover har i over 60 år markeret sig som bilen der kunne det hele og som skilte sig ud fra mængden. Land Rover gør det igen, ved at være det første bilmærke der har sin helt egen kaffe, Land Rover Coffee fra Costa Rica.

I 1949 var en gruppe af initiativrige costaricanske kaffeavlere de første til at tage den modige beslutning om at udskifte deres traditionelle oksekærre med en Land Rover ... og resten, som de siger, er historie.

Fra denne ydmyge begyndelse startede et partnerskab med over et halvt århundrede på bagen. Land Rover var medvirkende til at udvikle beplantning og høst af kaffe af høj kvalitet. Kaffen er dyrket i stor højde, en højde hvor okserne ofte var ude af stand til at arbejde.

Det betød ikke blot at Land Rovers initiativ medførte at kaffen blev etableret på det internationale marked, men det var med til at skabe en effekt på hele kaffe industrien. Det som startede i det små voksede til en international udvikling for kaffebønder, ligesom det har haft effekt på hele samfundsgrupper og organisationer.

Som et resultat og med vores ægte passion for kaffe, er Land Rover Coffee i dag et etableret og fuldt fungerende operationelt kaffefirma. Med Land Rover Coffee ønsker man at dele frugterne af partnerskabet med kaffeavlerne i Costa Rica, som arbejder hårdt for at bringe deres kaffebønner af højeste kvalitet til kræsne kaffedrikkere.

Hidtil har kaffen kun kunnet nydes i England, men Danmark som er en stor kaffedrikkende nation, er et af de første lande udenfor England, hvor man kan købe Land Rover Coffee.

Kaffen er dyrket i de højtliggende områder omkring den vestlige San Jose-dal nær byen Naranjo og er en Single Origin Estate kaffe. Kaffen er fremstillet af de fineste kaffebønner, kærligt dyrket, håndplukket - og udvalgt med omhu. Den er soltørret og lagret i træbeholdere.

Alle processer overvåges nøje for at sikre den højeste kvalitet. Ligeledes er den økologisk produceret og overholder reglerne for FairTrade, hvilket sikrer kaffebønderne en fair pris for deres produkter. Bæredygtighed er kernen i produktionen hvilket gælder hele vejen gennem distributionskæden til den når frem til din kaffekop.

Land Rover Coffee tilbydes i tre varianter, enten som hele bønner, formalet eller en helt speciel Super Premium frysetørret kaffe, der er udviklet og produceres for at give den frysetørrede kaffe samme egenskaber og kvalitet som den ristede og malede kaffe.

Land Rover Coffee kan købes hos Land Rover forhandlere og service værksteder og på landroverexperience.dk

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094