23948sdkhjf

Asfaltindustrien vil have fair konkurrencevilkår

RADIO MESTER TIDENDE: Den danske Asfaltindustri vil fritages for skatter og afgifter for at kunne konkurrere på lige vilkår om Femern-entrepriser
Når danske asfaltvirksomheder om kort tid skal konkurrere om opgaver ved den kommende Femern Bælt-forbindelse, risikerer de at tabe de mange hundrede arbejdspladser til udlandet på grund af danske skatter og afgifter.

Nabolandene Sverige og Tyskland har nemlig et stort økonomisk forspring i konkurrencen om opgaverne, lyder det fra den danske asfaltbranches erhvervsorganisation.

- Ifølge EU kan man fritage nogle virksomheder fra skatter og afgifter, f.eks. asfaltindustrien.

vis vi bliver fritaget for det ligesom vores kollegaer Sverige og Tyskland, så er vi fuldstændig lige konkurrencedygtige og så kaster vi os ud i konkurrencen og skal nok lægge os i selen for at vinde arbejdspladser til Danmark. Hvis ikke man gør det, så risikerer man at den kick-start regeringen har sat i gang bliver en kick-start af svenske og tyske arbejspladser, og det var vist ikke lige det, der var meningen med det, siger Anders Hundahl, administrerende direktør i Asfaltindustrien.

tøtte

Hør interview med Anders Hundahl
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111