23948sdkhjf

Håndværkere og kommuner i frugtbar dialog

God dialog mellem kommune og de lokale virksomheder rydder misforståelse af vejen, mener Dansk Byggeri
- Hvis kommunen og de lokale virksomheder mødes og snakker om udfordringer og muligheder inden for alt fra sagsbehandlingstider til udlicitering og jobcentrenes indsats, så er jeg sikker på, at vi kan løse en masse af de udfordringer, som begge parter står overfor og sikkert også irriterer sig over i hverdagen, siger formand for Dansk Byggeri Vestsjælland, Albert Christiansen.

Ringsted Kommune er netop nu ved at planlægge en ny serie møder for de lokale virksomheder om indkøb, udbud og kommende bygge- og anlægsprojekter. Dansk Byggeri og Ringsteds borgmester, Niels Ulrich Hermansen, har i forlængelse heraf netop aftalt, at de vil arbejde sammen om disse møder for i fællesskab at forbedre kommunens erhvervsvenlighed gennem en styrket dialog mellem det lokale erhvervsliv og kommunens embedsmænd og politikere.

- Samlet set er Ringsted en erhvervsvenlig kommune, men der er altid noget, som kan blive bedre. Flere møder vil øge parternes forståelse og imødekommenhed overfor hinanden. Og den form for åbenhed vil også være med til at tiltrække nye virksomheder til kommunen, fordi det signalerer, at alt er muligt i Ringsted, siger Albert Christiansen.

Et af de områder som Dansk Byggeri håber, at kommunen er åben overfor at diskutere er dækningsafgiften, som Ringsted med fordel kunne sænke.

- Det vil være et godt signal at sende til erhvervslivet og til nye virksomheder, som overvejer at flytte til kommunen. En lavere dækningsafgift vil styrke de lokale virksomheders konkurrenceevne, siger Albert Christiansen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063