23948sdkhjf

Optimera i fynsk fremstød

Byggemarkedskæden Optimera har hentet fem nøglemedarbejdere fra det tidligere Tommerup Trælasthandel A/S, som skal styrke relationerne med de professionelle håndværkere
Optimera i Odense har oprustet med fem erfarne medarbejdere, som spiller en central rolle i kædens offensive strategi på Fyn.

De fem medarbejdere kommer fra Tommerup Trælasthandel A/S, og tæller bl.a. den tidligere ejer og direktør Claus Frydenborg, som nu står i spidsen for Optimeras markedsafdeling på Fyn, der handler med de professionelle håndværkere. Skiftet til Optimera er sket i forbindelse med, at Tommerup Trælasthandel A/S har frasolgt sine aktiviteter til Stark.

For Optimera kunne timingen ikke være bedre. Byggemarkedskæden er i luften med en landsdækkende kampagne og en lang række aktiviteter, som skal bringe Optimera frem på nethinden. Målet har længe været at stå stærkt på Fyn, og med de fem nye medarbejdere er det inden for rækkevidde.

- Da Tommerup Trælasthandel A/S for et par måneder afhændede sine aktiviteter, opstod der et tomrum på det fynske byggemarked. Forretningen havde eksisteret i 36 år og var en betydende spiller på Fyn. Det er det, vi skal genskabe hos Optimera. De medarbejdere, som er flyttet med over i Optimera, har et stort netværk blandt kunderne, som danner en rigtig god base for at styrke Optimeras position på det vigtige fynske marked, siger Claus Frydenborg, salgschef i Optimera i Odense.

Store forventninger

Claus Frydenborgs afdeling tæller nu seks medarbejdere med 10-17 års erfaring i at handle med byggebranchen på Fyn, men det er meget sandsynligt, at den skal være større.

- Jeg har store forventninger til fremtiden. Optimera holder fokus på to meget væsentlige parametre i byggebranchen: Rådgivning og logistik. Kompetencer og erfaring er omdrejningspunkt for alle vores medarbejdere, og med det nye logistikkoncept med dag-til-dag levering overalt, står vi rigtig stærkt, siger Claus Frydenborg, som glæder sig over, hvor godt han og hans medarbejdere er blevet modtaget i Optimera.

- Vi fylder godt i forretningen i Odense, som er gået fra 10 til 15 medarbejdere, men vi er blevet taget imod med åbne arme. Der er en vilje og tro på strategien, som gør mig meget optimistisk, siger han.

Styrkelsen af Optimera på Fyn sker samtidig med, at kæden lancerer en offensiv strategi. Optimera satser massivt på at blive danskernes foretrukne byggemarked og er netop gået i luften med en stor online satsning og reklamer på landsdækkende tv og i nationale og lokale trykte medier.

tøtte

.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078