23948sdkhjf

Smarte sikkerhedssko med god komfort

Måske vil dine venner bemærke dine nye smarte sneakers og chefen brokke sig over, at du har ladet sikkerhedsskoene stå hjemme. Men i virkeligheden kan du med MASCOTs nye sikkerhedssko og -støvler få begge dele på én gang!
Selvom de nye sko og støvler ligner det nyeste hippe par sneakers fra modebutikken, er der ikke gået på kompromis med komforten og sikkerheden.

Det lover MASCOT, som er klar md et helt nyt skokatalog

De nye sko og støvler lever op til de samme krav som MASCOTs andre sikkerhedssko. For at give dig den bedste komfort på din arbejdsdag, hvor du sikkert er på fødderne det meste af tiden, er der lagt ny indlægssål i sko og støvler. Der er bl.a. ekstra støtte ved svangen og en støddæmpende pude i hælen, så dine fødder ikke bliver så hårdt belastede.

Ydersålen er en VIBRAM® sål lavet af et meget slidstærkt og skridsikkert materiale, der gør, at du står godt og solidt på mange typer af underlag. Samtidig sikrer en ny ergonomisk tåkappe, at der er plads til tæerne, når du f.eks. skal bukke dig ned eller stå på tæer, så skoene bøjes.

Vælg design og type

Du kan vælge mellem fire forskellige udgaver af det nye sneakersinspirerede fodtøj, alt efter om du er til sko eller støvler i printet skind eller sort Cordura® - et materiale i fiber/ nylon, der både er særdeles stærkt og åndbart.

De nye sikkerhedssko og støvler er udviklet til håndværksfag, let industri samt logistik og transport. Arbejder du meget på knæ i løbet af dagen, anbefales sikkerhedssko med ekstra tåforstærkning.

tøtte

Se MASCOTs skokatalog her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078