23948sdkhjf

Aktion afslører sort arbejde på D'Angleterre

Skats kontrolaktion på hotel D'Angleterre afslører sort arbejde og socialt bedrageri.
Det hæderkronede luksushotel D'Angleterre i hjertet af København bliver renoveret af sort arbejdskraft, afslører Skat i en storstilet kontrolaktion. Det skriver Fagbladet 3F.

Skat fandt onsdag et virvar af underentreprenører og mindre håndværksfirmaer på hotellet. Flere af de ansatte forsøgte at flygte fra politiet, der også var indkaldt til aktionen.

To virksomheder havde ansatte, der arbejdede sort, idet de ikke indbetalte moms og skat på vegne af de ansatte. Og 14 personer erklærede, at de havde første arbejdsdag. Det betyder ifølge Skat sort arbejde.

- De arbejder sort. Det er mærkeligt, at så mange har første arbejdsdag. Det har jeg set mange gange før, og det siger mig, at der er noget galt, siger indsatschef hos Skat Peter Jensen til Fagbladet 3F.

Hovedentreprenøren Pihl & Søn vil ikke tage ansvar for det omfattende skattefusk på byggeriet.

- Vi kender ikke noget til det. Det er ikke vores medarbejdere. Men vi har en interesse i, at arbejdet foregår efter reglerne, siger Lisbeth Volf, kommunikationschef i Pihl & Søn.

Ud over sort arbejde, afslørede Skat også 14 tilfælde af socialt bedrageri. Det vil sige håndværkere på kontanthjælp, der arbejdede på luksushotellet, skriver 3F.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078