23948sdkhjf

Højtløfter har fået et løft

Den manuelle højtløfter fra Logitrans har fået et "løft" og er klar til at give brugeren en endnu bedre arbejdsoplevelse!
- Den nye model af vores højtløfter, HL 1006, har svejset pumpehus af stål, som gør pumpen let og stærk. Materialevalg og fremstillingsteknik giver høj sikkerhed for fejlfri funktion. Den nye pumpe har en endnu længere levetid, er nem at justere og har mindre vedligehold, fortæller Erling Pedersen, adm. direktør hos Logitrans.

Også ventilsystemet på den nye højtløfter er fornyet og forbedret, så det er nemmere at indstille, og udløserhåndtaget har fået et mere enkelt og brugervenligt design.

Logitrans-højtløfteren kan transportere og løfte laster på 1.500 kg helt op til løftehøjden 470 mm. Fra 470 mm er løftekapaciteten 1.000 kg.

Alle Logitrans-vogne designes med øje for brugerens sikkerhed, og den nye højtløfter er ingen undtagelse! Den har fodbeskyttelse, så brugerens fødder er beskyttet, så de ikke kan komme i klemme under styrehjulene.

Samtidig sikrer specielle tandemhjul, at højtløfteren ikke tipper forover, hvis den lastes forkert eller med for stor last. Støtterullerne ved styrehjulene bremser og stabiliserer højtløfteren ved løftehøjder over 400 mm. Samtidig giver den lave konstruktion stor stabilitet - også under kørsel - og sikrer brugeren et godt overblik.

Også brugerens ergonomisk rigtige arbejdsforhold er i fokus! Højtløfterens håndtag er derfor konstrueret med ergonomisk rigtige gribevinkler og -tykkelser, der giver brugeren et afslappet greb.

Når godset samtidig løftes op i en god arbejdshøjde, får brugeren en optimal ergonomisk arbejdsstilling og minimerer belastningen af arme og ryg.

Logitrans-produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens og Roskilde.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11