23948sdkhjf

Advarer håndværksmestre mod callcenter-pirater

Callcenter-direktør Mette Monty opfordrer håndværksmestre o.a. til at kvalitets-tjekke virksomheder som tilbyder telefonpasning
Mange håndværksmestre og ejere af mindre virksomheder kan have stor gavn af at lade et professionelt callcenter stå for telefonpasningen. Alle erfaringer viser nemlig, at når potentielle kunder møder en telefonsvarer eller i værste fald når de møder en telefon som slet ikke bliver besvaret, ja, så er der stor sandsynlighed for, at håndværksmestren mister en opgave.

Det skriver Mester Tidende.

Callcentre er ingen ny opfindelse, men efterspørgslen på telefonpasningstjenester er stigende i disse år. Dels fordi mester har konstateret, at det øger hans muligheder for at holde fast på potentielle kunder, men også fordi selve det at drive og etablere et callcenter er en mulighed, som mange har grebet i skyggen af et arbejdsmarked, hvor efterspørgslen på arbejdskraft er faldende.

- Men, siger direktør Mette Monty, som selv driver Pronto Callcenter fra Stege på Møn, der er grund til at advare håndværksmestre og andre mod blot at lade et hvilket som helt callcenter stå for telefonpasningen.

Mette Monty forklarer, at mange callcentre er enkeltmandsvirksomheder, hvor der rent bogstaveligt blot sidder en enkelt mand eller kvinder og passer telefonen for måske 15-20 kunder eller mange flere.

- Og det kan altså ikke lade sig gøre ene mand eller kvinde at passe telefonen ordenligt for så mange kunder. Det eneste håndværksmestren opnår ved at entrere med et en-mands callcenter er sådan set blot, at kunderne stadig ringer forgæves. Derfor er det altid en rigtig god idé at spørge callcentret om, hvor mange der er ansat til at passe telefonerne, ligesom det er klogt at forhøre sig hos nogle af de virksomheder som måske allerede er kunder i callcentret, før man indgå en aftale, forklarer Mette Monty i Mester Tidende.

Læs mere i Mester Tidende online-avis
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109