23948sdkhjf

Cembrit udvider salgsstaben

Ny salgschef, salgskoordinator og salgskonsulent skal styrke Cembrits salgsindsats
Henrik Risager Andersen, 41, Give, er per 1. maj 2012 forfremmet til ny salgschef for forhandlersalg i Cembrit.

I den nyoprettede stilling som salgschef vil Henrik i samarbejde med Cembrits forhandlerkonsulenter få til opgave at koordinere aktiviteterne vedr. salg til forhandlere. Stillingen er oprettet som et strategisk skridt i en styrkelse af Cembrits salgsindsats, hvor ansvaret for Ekstern Salg opdeles i forhandlersalg og projektsalg.

Henrik blev udlært murer i 1991 og færdiggjorde i 2007 akademi-merkonom-uddannelsen inden for international markedsføring. Derudover har han en MBA i forhandlingsteknik. Henrik tiltrådte i første omgang en stilling som salgskonsulent i Cembrit i 1997, men startede egen virksomhed, Murer- & ingeniørfirmaet Risager & Thisgaard, i 2000. I 2004 var han tilbage ved Cembrit som salgskonsulent, hvilket også er stillingen, han netop er fratrådt.

Henriks forfremmelse til salgschef sker bl.a. på baggrund af hans mangeårige kompetente og professionelle arbejde blandt såvel kunder som kollegaer.

Maj-Britt Møller, 41, Støvring, er per 1. maj 2012 tiltrådt som ny salgskoordinator i Ekstern Salg i Cembrit.

I den nyoprettede stilling som salgskoordinator vil Maj-Britts primære ansvarsområde være udviklingen af Cembrits CRM-system samt opfølgning på kundeaktiviteter. Stillingen er et strategisk skridt i forbindelse med opnåelse af en stærkere intern salgsbackup-funktion.

Maj-Britt er uddannet eksportingeniør med specialisering i byggelinjen. Hun har senere arbejdet som ingeniør både ved Unicon Beton A/S, Lilleheden Limtræ A/S, DS Stålkonstruktion A/S og Cembrit Holding A/S. Hun startede sin karriere i Cembrit i 2005 som teknisk rådgiver/ingeniør i Teknisk Afdeling.

Maj-Britts baggrund som ingeniør samt hendes mangeårige erfaring ved Cembrit gør, at hun har et indgående kendskab til Cembrits produkter og kunder. Dette kendskab er afgørende for videreudviklingen af Cembrits CRM-løsning i samarbejde med Intern og Ekstern Salg i virksomheden.

Troels Brix Nielsen, 26, Aalborg, er per 1. maj 2012 tiltrådt som ny salgskonsulent i Ekstern Salg i Cembrit.

I stillingen som salgskonsulent vil Troels stå for uddannelse af håndværkere i Cembrits produkter, herunder James Hardie-produkter, for dermed at sikre, at tømremestrene får størst muligt produktkendskab.

Troels er uddannet salgsassistent ved Schmolz+Bickenbach A/S i Nørresundby i 2007, hvorefter han fortsatte sin karriere som salgsassistent i Intern Salg ved Cembrit. Han er netop ved at afslutte en videreuddannelse, hvor han opnår Graduate Certificate i Business Administration (HD).

Gennem årene har Troels fået stor erfaring med både Cembrits produkter og kunder og har ligeledes afholdt og deltaget i messer og udstillinger i Cembrits forhandlerled.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062