23948sdkhjf

4,0 Ah-batterier til DeWalt

Non-stop drift med XR Li-Ion 4,0 Ah sortiment
DEWALT øger nu sit sortiment af XR Li-Ion værktøj med indførelsen af 4,0 Ah batteriet. Det nye 4,0 Ah batteri har op til 33 pct. mere kapacitet end det tilsvarende 3,0 Ah og leverer således væsentligt forbedret driftstid og effektivitet.

Driftstiden er ofte blevet identificeret som et problem inden for det professionelle marked, især når opladere ikke så let kan tilsluttes, og afhængig af anvendelse muliggør forbedringer og effektiviteten i XR Li-Ion 4,0Ah batteriet, at man kan arbejde hele dagen på blot én opladning.

Denne non-stop drift resulterer dog ikke i et kompromis i ergonomi, da XR Li-Ion 4,0Ah batteriet er identisk med 3,0Ah modellen, både med hensyn til vægt og dimensioner.

XR Li-Ion 4.0Ah batteriet bliver indført med en ny serie el-værktøj, som samtidig er kompatibel med alle XR® Li-Ion maskiner inden for samme spænding. Modellerne er enten tilgængelige i 14,4V eller 18V variationer eller i begge varianter.

De nye modeller har et væld af intelligente funktioner, der giver den professionelle håndværker klassens bedste fordele i forhold til en bred vifte af kriterier.

For det første giver det intelligente XR udløser-system og den variable hastighed en større kontrol og effektivitet i anvendelsen af værktøjet, og hjælper brugeren med at gennemføre et projekt hurtigt og præcist. Også den længere køretid hjælper brugeren. Desuden overvåges og styres batteriafladningen, og det beskytter værktøjet og battericellerne, så værktøjets og batteriets levetid i sidste ende forlænges. 18V modellerne har yderligere en indikator, der viser ladeniveau.

For det andet har forsiden 3 intense LED-lys, der fjerner enhver skygge. Dette giver et fremragende lys og forbedrer nøjagtigheden, når der arbejdes i mørke rum eller om natten. Lysene er tændt i op til 20 sekunder, så man let kan inspicere arbejdet, umiddelbart efter værktøjet har været brugt.

Som ekstra komfort er der bælteclips og magnetisk bitholder, der er monteret på grebets side. De holdes af en enkelt tværgående skrue og flyttes let om på den anden side afhængig af brugerens foretrukne greb.

Endelig repræsenterer maskinerne det optimale i ergonomisk design med greb, der er udviklet og tilpasset brugernes præferencer. Grebet er udført med en teknologisk blød overflade for at forbedre håndtering og reducere træthed hos brugeren under brug.

Som med alt øvrigt værktøj i DEWALT® XR Li-Ion sortiment følger der med 4,0Ah serien en tre-års garanti ved online registrering på DEWALT ´s hjemmeside senest fire uger efter købet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094