23948sdkhjf

Sælg dine fakturaer og kom ud af kreditklemmen

Du kan løsne lidt på kreditklemmen ved at sælge dine fakturaer på online markedsplads
Mange banker er rigtig svære at tale med i disse tider. Pengekassen er smækket i og for mange virksomheder kan det betyde, at de bliver nødt til at skaffe kapital på det grå eller det begsorte lånemarked med tårnhøje renter for at skabe likviditet til driften. Det er dog ofte en stakket frist at frekventere den ende af lånemarkedet.

Det skriver Mester Tidende

Nu er der imidlertid opstået en helt ny mulighed for at skaffe likviditet – helt uden om bankerne og den kedelige ende af det private lånemarked.

To iværksættere med baggrund i den danske finanssektor, Juri Cetti og Kasper Oldby, har skelet til USA og England og introduceret Danmarks første online markedsplads for fakturaer – en markedsplads, hvor virksomheder via en online auktion kan sælge deres fakturaer til højestbydende professionelle investor.

Da mange virksomheder har "ondt" i likviditeten bl.a. fordi kunderne kræver lange betalingsfrister, mens leverandører og andre i den anden ende forkorter kreditperioden, ja, så er der altså nu mulighed for at hente penge hjem på sine ubetalte fakturaer og dermed forbedre likviditeten.

tøtte

Læs mere om fakturabørsen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094