23948sdkhjf

Orbicon overtager Korsbæk og Partnere

Opkøbet er et resultat af den generelle konsolidering inden for branchen
Orbicon overtager Korsbæk og Partnere, der er et rådgivende ingeniørfirma med hovedsæde i Aalborg. Korsbæk og Partnere er et rådgivende ingeniørfirma med 20 ansatte, som gennem 29 år arbejdet med byggeri, brandrådgivning og energirådgivning.

- Opkøbet er et resultat af den generelle konsolidering inden for branchen. Derudover manglede vi kompetencer inden for byggeri på vores kontor i Aalborg, og det får vi til fulde nu.

Medarbejderne fra Korsbæk og Partnere har nogle meget stærke referencer inden for industri- og erhversbyggeri, boliger, kulturinstutitioner, børnehaver m.m., forklarer Jesper Nybo Andersen, adm. direktør i Orbicon.

Med opkøbet af Korsbæk og Partnere bliver Orbicons kontor i Aalborg på 40-50 ansatte.

Integrerede rådgivningsydelser

- Flere og flere af vores kunder efterspørger integrerede løsninger, hvor vi sammentænker f.eks. byggeri med miljø, forsyning, indeklima og arbejdsmiljø.

Det kan langt bedre svare sig at tænke disse ting sammen, end at forsøge at løse hvert enkelt problem for sig selv. Har vores kunder i det Nordjyske adgang til lokale kompetencer inden for alle vores fagområder.

Korsbæk og Partnere excellerer i brandrådgivning og arbejder med brandstrategier, brandtekniske beregninger, CFD-simuleringer mv.

- Her tilføres Orbicon helt ny viden, og vi kan nu tilbyde brandrådgivning af højeste klasse til vores kunder i hele Danmark, siger Jesper Nybo Andersen.

- Vi har en god fornemmelse af, at kulturen i de to virksomheder passer rigtig godt sammen. Begge steder er vi både ambitiøse og stolte samtidig med at der er en uformel tone, hvor alle taler med alle, siger Johannes Overgaard, direktør i Korsbæk og Partnere.

Nu er vi blevet en del af en virksomhed på næsten 500 mand, og det giver alt andet adgang til nogle flere af de helt store og tværgående opgaver. Ved at blive en del af Orbicon fremtidssikrer vi vores arbejdspladser og den specialviden, vi har opbygget, fortsætter han.

Byggeriet i fremgang

- Orbicon fik i 2011 et godt resultat, og trods krisen har byggesektionen rettet sig op økonomisk, og vi vil udvikle os yderligere inden for området. Der er især fokus på energi og energirenovering, og her er Korsbæk og Partnere helt i front.

Vi er bl.a. en del af det der hedder ESCO Gruppen, der arbejder med energirenovering og -optimering. Her går vi ikke kun efter de lavest hængende frugter, men leverer langsigtede løsninger, der både er gode investeringer for pengepung og miljø, siger Johannes Overgaard.

Gennem årene har Korsbæk og Partnere også haft en del internationale projekter – især omkring processenergi for bl.a. Akzo Nobel og Fibertex.

Ledelse og medarbejdere fra Korsbæk og Partnere kommer til at fungere som en selvstændig afdeling i Orbicon og flytter snarest muligt ind på Orbicons kontor på Gasværksvej i Aalborg.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141