23948sdkhjf

E-handelspris til A&O

Brødrene A & O Johansen kan noget ud over det sædvanlige, når det kommer til de digitale medier. Håndværkergrossisten er netop blevet hædret med den prestigefyldt E-handelspris i kategorien Mobil e-handel og services.
Mobilapplikationer, onlineshopping, geotagging og QR-koder. Det er blot nogle af de nye digitale værktøjer, som Brødrene A & O Johansen har introduceret de danske håndværkere for i løbet af de seneste par år. Den digitale satsning har været en klar succes blandt kunderne, og nu er den også blevet det blandt e-handlens feinschmeckere.

Forleden blev håndværkergrossisten kåret som vinder af E-handelsprisen 2012 i kategorien Mobil e-handel og services. At det netop blev Brødrene A & O Johansen, der løb med prisen, skyldes ifølge juryen ikke mindst virksomhedens succesfulde mobilapplikation, AO.dk Mobil, som i dag ligger på over 10.000 danske håndværkeres mobiltelefoner.

- AO Johansens app er med til at sikre endnu hurtigere levering udover det sædvanlige, og uanset hvor kunden står henne i marken, så kan bestillingen afhentes i nærmeste butik inden for én time - eller blive leveret direkte til adressen næste morgen, hedder det bl.a. fra juryen, der også skriver, at den "finder det befriende at se en B2B-virksomhed gå forrest, når det gælder brugen af tekniske muligheder".

Prisen er blot prikken over i’et

Brødrene A & O Johansens udviklingschef Søren Thingholm Jensen er da også stolt af prisen, selvom han understreger, at den digitale satsning i virkeligheden handler om noget helt andet:

- Det er dejligt at få en anerkendelse som E-handelsprisen, men det vigtigste er, at håndværkerne synes, at vores digitale tiltag virker. Målet er jo at gøre deres hverdag lettere. Prisen er blot prikken over i’et.

Den prestigefyldte E-handelspris uddeles én gang om året af Foreningen for Distance- og Internethandel (FDIH) og kårer landets bedste e-handelsvirksomheder inden for forskellige kategorier. Hvem der skal vinde, ligger dog ikke i hænderne på FDIH, men på en jury og et indstillingsudvalg bestående af 65 e-handelseksperter.

E-handelsprisens jury begrunder:

• AO Johansen er årets vinder af prisen for bedste mobil e-handel og services.De har ikke alene vist gode resultater på bundlinjen, de har også formået at møde deres kunder på alle fronter - og på størstedelen af alle mobiler og tablets.

• AO Johansens app er med til at sikre endnu hurtigere levering udover det sædvanlige, og uanset hvor kunden står henne i marken, så kan bestillingen afhentes i nærmeste butik inden for én time - eller blive leveret direkte til adressen næste morgen.App'ens funktioner sikrer desuden, at den enkelte kunde er registreret og får brugerspecifikke rabatter og priser, ligesom lagerstatus kan tjekkes med det samme.

• AO Johansen har med deres digitale satsning bl.a. hævet bruttoavancen pr. medarbejder betydeligt, og derudover hentet nye store kunder alene på baggrund af app'en.

• AO Johansen kommer hele vejen rundt om kunden og bruger best practice i stedet for at opfinde alt fra bunden, og de har formået at inddrage de sociale medier som kontaktpunkt til de lokale butikker.

• Juryen finder det befriende at se en B2B-virksomhed gå forrest, når det gælder brugen af tekniske muligheder som geo-tagging og streg- og QR-koder via kameraet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094