23948sdkhjf

Blakket ry lakker mod enden

Forbrugerne kan nu få en garanti for, at arbejdet med at slibe og lakere trægulvet bliver udført topprofessionelt
Hvem kender ikke én, der har fået trægulvet slebet og lakeret, og efter et år eller to skaller lakken af. Klagen ender i ingenting, for i mellemtiden er gulvsliberen gået konkurs.

Sådanne tilfælde har givet dele af gulvbranchen et lidt blakket ry, men nu kan forbrugerne få en helt ny sikkerhed for, at kvaliteten af slibningen og lakeringen er helt i top.

Det er Scandinova, der nu for første gang i branchen stiller præcise faglige krav til arbejdets udførelse og lancerer en 3 års garanti på gulvlakeringen. Scandinova, der er grossist i gulvbelægning og har hovedkontor i Herlev, har siden oktober måned efteruddannet og certificeret omkring 200 gulvslibere fra hele landet, og disse professionelle gulvslibere er fremover forpligtet til at leve op til alle de vedtagne kvalitetskrav.

Garantiordningen hedder Scandinova Coverservice og er for forbrugerne et synligt og håndfast bevis på, at arbejdet bliver udført korrekt med de bedst tænkelige produkter. Garantien dækker for gennemslid, og da det er Scandinova, der står bag ordningen, er forbrugerne også sikret i tilfælde af, at den benyttede gulvsliber skulle gå konkurs.

Forkert sandpapir og billig lak

Ifølge Scandinova skyldes de fleste problemer med dårligt udført arbejde, at der anvendes forkert sandpapir til slibningen; der bruges for billige lakker; og ofte hoppes den meget vigtige grundlakering over. Mange gulvslibere bruger således kun toplakker. Gulvsliberne i Scandinova Coverservice lægger med sikkerhed ét lag grundlak og to lag toplak.

Scandinova Coverservice giver også en sikkerhed for, at de anvendte lakker er af allerhøjeste kvalitet. De kommer fra svenske Bona, der er kendt for gennemtestede produkter med en så høj slidstyrke, at de kan anvendes de mest krævende steder som lufthavne, museer og andre offentlige institutioner.

Bona har siden 1970´erne været pionerer i forhold til at introducere vandbaserede lakker, og de anvendte lakker er i dag også NMP-fri, de lever op til de skrappe krav fra EC 1-certificeringen, og de har opnået EU´s Ecolabel-certificering.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093