23948sdkhjf

Støvsuger i værktøjskassen

Kompakt støvsuger i Festools værktøjskasse.
Festool værktøjskasse-sysstem Systainer indeholder nu også en kompakt og effektiv støvsuger, CTL SYS.
Systainer-støvsugeren er udviklet specielt til alle situationer, hvor håndværkeren overvejer en ekstra gang, om det kan betale sig at tage støvsugeren med, siger produktchef Andreas Buck, Festool.
Den nye støvsuger er udstyret med forbindelsessystemet T-LOC, som kendes fra Systainerne. Det gør den kompatibel med hele Systainer-systemet, f.eks. SYS Roll eller SYS Cart, og sørger for optimal arbejdspladsorganisation undervejs.
CTL SYS er lille, let og kompakt. Med en højde på 27 cm har den samme størrelse som en Systainer og vejer kun 6,9 kg. Hvis man tager slangedepotet af, reduceres højden sågar til 16,2 cm.

På med remmen
Uanset om det er arbejde med værktøj eller slutrengøring med rengøringssæt til gulv, så er der god arbejdskomfort med skulderemmen. På den måde har man hænderne fri til andet.
Kontakten med til- og frakoblingsautomatik starter CTL SYS automatisk, så snart du tilslutter et elværktøj og tager det i brug. Rengøringsarbejde er muligt i manuel tilstand. Og med 67 dB arbejder CTL SYS meget støjsvagt.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.177