23948sdkhjf

LM Byg styrker fokus på hovedentrepriser

Entreprenørvirksomheden fra Havdrup etablerer nu afdeling for hovedentrepriser
Med afsæt i 28 års erfaring med råhusbyggeri og anlægsentreprenør med en betydelig og bredt funderet egenproduktion supplerer LM Byg fra Havdrup ved Køge nu aktiviteterne med etablering af ny afdeling for hovedentrepriser.

”Vi står stærkt på markedet som både råhusbygger og anlægsentreprenør, og vi er nu klar til at gå stærkt ind på banen som hovedentreprenør på byggeopgaver med budgetter op til en kvart milliard kroner”, siger adm. direktør og ejer Carsten Mindegaard fra LM Byg A/S, der føjer nye alen til aktiviteterne i den 28-årige virksomhed med speciale i råhusbyggeri og anlægsentrepriser baseret på en stor egenproduktion.

Udnytter erfaring

Carsten Mindegaard tilføjer, at LM Byg A/S tidligere i mindre omfang og på opfordring har påtaget sig opgaver i hovedentreprise, men understreger, at virksomhedens nye afdeling er gearet til at udnytte 28 års erfaring med byggeri i egenproduktion til at gå stærkt ind i kampen om at koordinere, styre og gennemføre større byggeopgaver som hovedentreprenør.

”Det er en klassisk udfordring for hovedentreprenøren at koordinere samarbejdet mellem en bred kreds af underentreprenører, der har hver deres spidskompetencer. Jo flere aktører, der deltager i en hovedentreprise, desto mere kompliceret bliver det at koordinere og planlægge arbejdet både før og under byggeriet, omkostningerne stiger, tidsplanerne skrider, antallet af fejl og mangler vokser og sikkerheden på byggepladsen forringes”, siger Carsten Mindegaard

Netop nu deltager LM Byg A/S blandt andet i udvidelsen af Københavns Universitet i Njalsgade, hvor virksomheden opfører 48.000 kvadratmeter råhus – en råhusentreprise, der omfatter jord, kloak, grundvandssænkning, jordankre, in-situ beton, montage af betonelementer og trapper, samt stålarbejder og tagarbejder.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094