23948sdkhjf

Scania har stor succes med udlejning

Flåden af lastbiler er næsten fordoblet på fem år.
Der er travlt i Scania Rental, der er en selvstændig udlejningsvirksomhed i Scania Danmark. Langt flere kunder end hidtil vælger nemlig at leje en lastbil i den 164 styks store flåde. Som konsekvens heraf etablerer Scania nu særskilte klargørings- og overleveringscentre.

- Et stærkt stigende antal kunder lejer lastbiler hos Scania Rental, fordi de har behov for et ekstra køretøj i en kortere periode og med kort varsel, og det er vigtigt, at vores kunder får en ensartet oplevelse, hver gang de får udleveret en lejelastbil, fortæller leder i Scania Rental, Mette Kjølby, om baggrunden for det nye tiltag.

Hidtil har alle Scania-værksteder kunne klare at udlevere og modtage en lejebil, men nu skal servicen samles til fire centre på landsplan, henholdsvis værkstederne i Århus, Kolding, Odense og Ishøj.

- Den eneste forskel, vores kunder kommer til at mærke er, at de skal afhente deres lejelastbil på et af de ovennævnte værksteder. Aftalen skal stadig indgås med deres lokale sælger eller Scania Rental-afdelingen, fortsætter Mette Kjølby.

Scania Rental lejer lastbiler ud til uventede kundeopgaver eller til dækning af sæsonbetingede eller uforudsete udsving i efterspørgslen efter køretøjer. Men også en del nye kunder (vognmænd) ser det som en fordel at kunne leje, inden de eventuelt investerer i en ny bil, forklarer Mette Kjølby og uddyber, at det hovedsageligt er 2- og 3-akslede trækkere, der lejes ud.

For 5 år siden var flåden i Scania Rental i gennemsnit 100, og det er forventningen at den øges til 180 inden udgangen af i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093