23948sdkhjf

Caverion ruster sig til kamp

Teknikentreprenøren opruster på CTS-området. Ansætter ny afdelingsleder i Sydjylland.
Caverion-koncernen går nu ind i CTS-kampen om Sydjylland. Derfor har teknikentreprenøren ansat den 41-årige elektriker Thomas Bertelsen som afdelingsleder for CTS i Sydjylland.

Thomas Bertelsen kommer senest fra en stilling som afdelingsleder for SE Big Blue, hvor han har arbejdet med CTS i to et halvt år. Tidligere har Thomas Bertelsen i 10 år været ansat i YIT, som Caverion hed indtil for knap to år siden. Med andre ord er det en gammel medarbejder, der vender hjem.

- Med mine relationer i branchen skal jeg ud og åbne døre. Jeg skal passe eksisterende kunder og opdyrke nye, for der er et kæmpe stort potentiale i Sydjylland. På sigt skal afdelingen i Sydjylland udvides, og det skal jeg være med til, siger Thomas Bertelsen.

CTS bliver vigtigere
Selvom Caverion i dag har flere end 1000 medarbejdere beskæftiget på de 14 servicecentre vil man være stærkere på området.

- Vi opruster på Trend CTS, og vi skal have fokus på vores servicecentre, som skal være endnu stærkere på CTS. Området bliver endnu mere vigtigt i fremtiden, og jeg skal medvirke til, at Caverion får en endnu større del af Trend-kagen her i Danmark, fortæller Thomas Bertelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125