23948sdkhjf

Ditas går i offensiven

Indkøbsselskabet ændrer navn til XL-Byg og øger antallet af kædeforretninger.
I modsætning til XL-Byg er Ditas et navn, som de færreste kender. Derfor toner indkøbsselskabet nu rent flag og skifter navn med virkning fra den 1. januar 2016.

- XL-Byg er et af branchens stærkeste brands, og det ønsker vi at udnytte. Derfor har vi valgt at skifte navnet på det bagvedliggende, anonyme moderselskab ud med det navn, som de fleste danskere kender os under, fortæller adm. direktør Thorbjørn Sejer Jensen.

XL-Byg-kæden består i dag af 116 forretninger, der samlet omsætter for ca. 7,5 mia. kr. årligt. Heraf kommer over 70 procent fra det professionelle segment.

At moderselskabet vælger at skifte navn nu, kan ses som et udtryk for den fremtrædende position, som XL-Byg har i markedet, og samtidig med navneskiftet øges antallet af forretninger:

- Vi er i den lykkelige situation, at en række af de andelshavere, som tidligere valgte at stå udenfor XL-BYG, har givet udtryk for, at de gerne vil med på vognen. Fra årsskiftet forventer vi således at komme op på cirka 120 XL-Byg forretninger, siger Thorbjørn Sejer Jensen.

Ditas a.m.b.a. er det største indkøbsselskab i trælast- og byggemarkedsbranchen i Danmark. Selskabet ejes af 52 andelshavere, der tilsammen har 127 tømmerhandler og byggemarkeder over hele Danmark. Heraf er de 116 med i XL-Byg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097