23948sdkhjf

Sanistål på opkøb

Med købet af aktiviteterne i Lystrup Grossisten styrker Sanistål nu sin tilstedeværelse på Lolland-Falster.
Sanistål har med virkning fra 1. august købt aktiviteterne i grossistvirksomheden Lystrup Grossisten.

- Vi vil gerne have en fysisk tilstedeværelse på Lolland-Falster. Lystrup Grossisten har allerede en god forretning og en butik i Maribo, som vi nu kan udvikle yderligere. Vi får et kundegrundlag at bygge videre på, og vi får nogle dygtige medarbejdere, som allerede har et godt kendskab til kunderne og lokalområdet, siger Hans Henrik von Platen-Hallermund, der er direktør for Byggeri i Sanistål.

Erik Lystrup, der ejer Lystrup Grossisten, bliver leder for Saniståls forretning på Lolland-Falster, og det ser han frem til.

- Salget til Sanistål betyder, at kunderne på Lolland-Falster nu får adgang til et større sortiment, en velfungerende webbutik og distributions- og logistikydelser, der er helt i en klasse for sig, siger Erik Lystrup og fortsætter:

- Sanistål har også musklerne til at kunne byde ind med de helt rigtige priser på de større projekter og få del i dem. Ambitionen er helt klart, at Sanistål bliver den førende grossist på Lolland-Falster.

Der kommer netop mange store byggeprojekter til området i fremtiden, hvilket også er en væsentlig grund til, at Sanistål gerne vil træde endnu mere ind på markedet på Lolland-Falster.

- Der kommer mange anlægsprojekter og infrastrukturprojekter til Lolland-Falster og ikke mindst Femern Bælt vil skabe vækst og aktivitet. Med købet af Lystrup Grossisten er vi klar til at servicere kunderne, når de for alvor får travlt, siger Hans Henrik von Platen-Hallermund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125