23948sdkhjf

Ansætter byggekoordinator før eksamen er bestået

Selvom Morten Gormsen endnu ikke er færdig med sin uddannelse som byggekoordinator, har han allerede landet en stilling hos H+Arkitekter
I efteråret 2014 gik den toårige byggekoordinatoruddannelse i luften, og en af de første elever på uddannelsen har allerede landet en stilling, selvom han endnu ikke har eksamensbeviset i hånden.

33-årige Morten Gormsen, der har en baggrund som selvstændig tømrer og nu læser til byggekoordinator på Københavns Erhvervsakademi, KEA er blevet ansat hos H+Arkitekter, hvor han indgår i byggeledelsen på Mærsk-bygningen i Panum-instituttet.

”Sammen med en anden har jeg ansvar for to etager, hvor vi skal sikre fremdriften af de planlagte arbejder”, siger han til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Lidt på nedsat tid


Morten Gormsen er ansat frem til februar, hvor han som en del af sin uddannelse starter i praktik i virksomheden. Indtil da er stillingen på nedsat tid, så der er plads til studiet ved siden af.

Han kalder det selv ”lidt uden for boksen”, at han allerede har landet en stilling og er glad for at prøve kræfter med virkeligheden.

En virkelighed, han tror og opfordrer til, vil efterspørge byggekoordinatorerne i fremtiden.

Byggekoordinatoruddannelsen:
Byggekoordinator er en toårig erhvervsakademiuddannelse, hvor man bliver rustet til at assistere ledelsen i forbindelse med større opgaver eller selvstændigt varetage ledende opgaver på mindre entrepriser. Uddannelsen består af en fællesdel, som er obligatorisk, en valgfri del, hvor man specialiserer sig inden for studieretningerne: forretningsudvikling, bæredygtighed eller entrepriseledelse, en praktikperiode og et afgangsprojekt. Man kan læse til byggekoordinator på Erhvervsakademi Sydvest, Erhvervsakademi Aarhus, Erhvervsakademi Lillebælt, Københavns Erhvervsakademi og Erhvervsakademi Midtvest. Kilde: Uddannelsesguiden



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078