23948sdkhjf

Nyt domicil til Sabetoflex

Roslev-virksomheden bevarer sin lokale tilknytning og renoverer nyindkøbt industribygning for to millioner.
3.800 kvadratmeter kan inddækningsspecialisten SabetoFlex fremover folde sig ud på. En markant forøgelse sammenlignet med de 900 kvadratmeter firmaet hidtil har haft til rådighed. Især manglende plads til lager, produktion og kursusfaciliteter fik direktør Per Poulsen til at købe en nedlagt fabriksbygning og igangsat en gennemgribende renovering til to millioner kroner:

- Stedet skal friskes op og tilpasses vores behov. Vi var vokset ud af de gamle lokaler og tvunget til at leje lagerplads ude i byen. Nu er alt under et tag i en fremtidssikret løsning, der tager højde for vores vækstplaner, fortæller han og forklarer videre, at de nye lokaler kommer til at rumme produktion, lager til rå- og færdigvarer, kursusfaciliteter, showroom, medierum til optagelse af produktfilm, workshop og opfinderrum. Bydende nødvendige tiltag, erklærer direktøren:

- Vi skal overholde de kontraktlige forpligtelser over for vores samarbejdspartnere i ind- og udland, fastslår Per Poulsen og tilføjer, at man nu også kan indkøbe større mængder råvarer uden at bekymre sig om opbevaring. For det problem får man også løst, så der ligger en stor besparelse og venter på indkøbssiden.

Flere folk i produktionen
Per Polusen kalkulerer med yderligere nyansættelser i produktionen til efteråret. Det er resultatet af fortsat vækst i afsætningen af standardinddækninger på det europæiske marked:

- Udviklingen er tilfredsstillende. Vi kan lige følge med og samtidig effektivisere en del arbejdsgange i forbindelse med vores nye lokaler. Det kan frigøre nogle timer. Vi har netop ansat en ny kollega i produktionen, men til efteråret skal vi være endnu flere, siger Sabetoflex-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109