23948sdkhjf

Trappeproducent ekspanderer i Sverige

Dolle Nordic cementerer sin vækst i Sverige med ny aftale på gør det selv-området
Den danske producent af loftstrapper, Dolle Nordic, og Bio AB, der er den svenske indkøbsorganisation bag gør-det-selv-kæderne Woody Bygghandel AB og Byggtrygg AB, har netop indgået en aftale om salg og markedsføring af Dolles produkter i kædernes 230 butikker i Sverige.

Bio AB er Sveriges største indkøbsorganisation inden for salg af byggevarer med en omsætning på 13 mia. svenske kroner (10,27 mia. kroner) til Woody Bygghandel og Byggtryggs svenske butikker.

Dolle afsætter i forvejen sine produkter i Sverige gennem de svenske Bauhaus- og Optimera-butikker, og den danske trappeproducents markedsandel forventes at stige betragteligt i de kommende år som følge af aftalen med Bio.

”Bio AB har valgt at indgå en foreløbigt en-årig aftale med Dolle Nordic, fordi de passer godt til vores i forvejen høje krav om kvalitet og leveringsdygtighed gennem hele værdikæden”, siger indkøbschef Jens Johansson fra Bio AB i en pressemeddelelse.

Dolle forventer sig ikke overraskende meget af den nye svenske storaftale.

”Sverige har som bekendt et koldere klima end her i Danmark, og vi ser derfor en øget efterspørgsel efter vores topmodel Dolle ClickFIX, der effektivt forhindrer varmetab. Det har været medvirkende til aftalen med Bio, som jeg er sikker på, vil bidrage positivt til vores salg både her og nu og på lang sigt”, siger adm. direktør i Dolle Nordic François Grimal

Dolle A/S blev etableret i Frøstrup i Thy i 1982 og har siden udviklet sig til en af verdens største inden for udvikling, produktion og salg af lofttrapper.

300.000 trapper om året

Desuden er virksomheden en betydelig aktør inden for udvikling, produktion og salg af trapper samt gelændere.

Virksomheden producerer mere end 300.000 trapper og lofttrapper om året og har i perioden 2012 – 2014 investeret mere end 45 mio. koner i etableringen af verdens mest moderne trappeproduktion.

Virksomheden investerer fortsat kraftigt i såvel produktion som udvikling, idet 10 procent af virksomhedens medarbejdere beskæftiger sig med innovation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094