23948sdkhjf

FLD låner vvs-lærling i Australien

Det sjællandske installationsfirma bruger udveksling for at skabe attraktive lærepladser.
For tre år siden startede installationsfirmaet Finn L. & Davidsen i Haslev - også kaldet FLD - et udvekslingsprogram med virksomheden Cooke og Dowsett, som har afdelinger flere steder i Australien.

Tidligere har det sjællandske firma sendt en lærling til Australien. Nu er turen kommet den anden vej, og australierne har sendt en 21-årig vvs-lærling. Thomas Fenwick startede mandag i virksomheden.

Thomas Fenwick skal være hos FLD i en måned, hvor han gennemgår alt fra kulturen i FLD til teori og praktisk håndværk.

- Installationsmæssigt stilles der nogle andre krav i Danmark end i Australien, så vi forventer at kunne lære den unge mand en lang række spændende ting, siger Anders Spiegelhauer som er udviklingschef hos FLD og ansvarlig for lærlinge.

For FLD er det et led i en strategi om at skabe en attraktiv læreplads, som belønner de lærlinge, der yder den bedste indsats.

- Den lærling der ved hvordan man agerer på en arbejdsplads, hvordan man er en god kollega, og som udviser ansvarlighed og engagement. Den lærling vil vi gerne belønne med en ekstra dimension på uddannelsen. Og livet. For det giver en kæmpe ballast og er virkelig en stor oplevelse at komme ud og bo og arbejde i et andet land, siger FLD’s indehaver Lasse Houengaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173