23948sdkhjf

Sådan får du en bedre forretning

Ny bog klæder selvstændige på til bedre business
Mange selvstændige knokler alt for hårdt for at få deres virksomhed op at stå. Og mange kommer aldrig til det punkt, hvor firmaet bliver en god forretning for dem. Derfor lukker cirka halvdelen af nye virksomheder i løbet af de første fem år ifølge tal fra Danmarks Statistik.
Men nu er der hjælp at hente. Forfatter og forretningsudvikler Majbritt Lund er klar med sin 3. bog om salg og markedsføring særligt for selvstændige. Det skriver Mester Tidende.

Bogen ”Få succes med én ting ad gangen M.O.N.O.T.A.S.K.I.N.G i virksomheden” guider læseren hele vejen igennem det at opbygge en sund virksomhed og vækste.

Den kommer både igennem, hvordan man sikrer familiens opbakning, skriver sine forretningsbetingelser, markedsfører virksomheden og sælger sine ydelser, passer på sin tid og sig selv. Fokus er på først at få styr på det mest basale og herefter udvide i takt med, at overskuddet er til det.

Tiltrække kunder
For den helt nye selvstændige er bogen en god hjælp til at komme godt fra start og springe en masse fodfejl over. Men også for erfarne selvstændige er der god hjælp at hente.

I sin rådgivning har Majbritt registreret, at mange selvstændige nemt kan opjustere deres professionalisme - og dermed få lettere ved at tiltrække kunder og tage sig bedre betalt. Nogle af rådene kan virke så banale, at de næsten virker overflødige, men ikke desto mindre er det et faktum, at mange selvstændige kunne rykke adskillige kvantespring ved eksempelvis at få lavet en professionel hjemmeside én gang for alle, besvare telefon og mails hurtigt, være bevidste om, hvad de bruger deres tid på og omgive sig med mennesker, der tror på succes.

Utraditionel udgivelse
Efter at have udgivet tre bøger på Forlaget Frydenlund går Majbritt Lund nu uden om forlag med den nye bog. Bogen er en e-bog og gives gratis væk til nye læsere på hendes nyhedsbrev. I bogens ånd får læserne bogens seks kapitler tilsendt ét ad gangen, så de bedre kan overkomme at læse bogen. Samtidig får de et arbejdsark, så de løbende kan arbejde med spørgsmålene fra bogen.

Serien er sat i gang den 12. august, og bogen kan hentes via dette link

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078